GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα - Αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της χώρας ο Γκουάιδο - Τον αναγνώρισε ο Τραμπ

- Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της χώ...

-




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της χώρας, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να τον αναγνωρίζει ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ταραχών που ξέσπασαν στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.
Ένας ανήλικος ηλικίας 16 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα «από πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης» στη λαϊκή συνοικία Κάτια, στο δυτικό τμήμα του Καράκας, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Observatorio de Conflictividad Social (OVCS).
Άλλοι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια λεηλασιών στο Σιουδάδ Μπολίβαρ, στην πολιτεία Μπολίβαρ (νότια), που συνορεύει με τη Βραζιλία, ανέφερε η αστυνομία.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται ένας 30χρονος άνδρας.

Την ίδια ώρα, δεκάδες διαδηλωτές πυρπόλησαν ένα άγαλμα του εκλιπόντος Σοσιαλιστή προέδρου Ούγκο Τσάβες (1999-2013) στην πόλη Σαν Φελίξ, επίσης στο κρατίδιο Μπολίβαρ.
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται το μνημείο, το οποίο είχαν βανδαλίσει πέρυσι, να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

-

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-