GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Μια τίμια γυναίκα»- Δάκρυσε η Μαρία-Κόλλια-Τσαρούχα – Έδωσε όρκο πίστης στον Καμμένο (βίντεο)

- Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Νίκος Μαυραγάννης ήταν οι βουλευτές που βρέθηκαν στο πλευρό του Πάνου Καμ...

-



Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Νίκος Μαυραγάννης ήταν οι βουλευτές που βρέθηκαν στο πλευρό του Πάνου Καμμένου όταν εκείνος ανακοίνωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Πάνου Καμμένου επανέλαβε όσα είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ: πως δηλαδή εκείνη θα παραιτηθεί από υφυπουργός και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Με δάκρυα στα μάτια, η κα Κόλλια – Τσαρουχά δήλωσε… πιστή στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Η κα Τσαρουχά χαρακτήρισε πολύ δυνατή εμπειρία τις κυβερνητικές θέσεις στις οποίες τοποθετήθηκε, σημειώνοντας πως δεν είναι πάντα εύκολο να πάρεις θέση με την ψήφο σου καθώς «βρίσκεται απέναντι με τη συνείδησή σου».

Η φωνή της έσπασε και για δευτερόλεπτα σταμάτησε όταν έλεγε:
«Ο Θεός με βοήθησε, με φώτισε, μου έδωσε δύναμη, όπως δύναμη μου έδωσαν πολλοί συμπολίτες μου, να αποφασίζω γι’ αυτό που πιστεύω.
Έτσι θεώρησα ότι ο Πάνος Καμμένος, οι ΑΝΕΛ, παλεύουν για κάτι καλύτερο σ’ αυτή τη χώρα».

«Όλοι κρινόμαστε» είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά αναφερόμενη σε εκείνους που ενδεχομένως να μην ακολουθήσουν, όπως η ίδια, τον Πάνο Καμμένο.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσίκης τόνισε ότι η ιστορία γράφεται με ΟΧΙ.
«Όχι πια σε συνεργασίες για την καρέκλα.
Ουδέποτε την υπηρετήσαμε, υπηρετήσαμε το λαό.
Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών, όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή είναι η εθνική στάση, η υπερήφανη στάση των ΑΝΕΛ».

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-