GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών καλεί τους Κρήτες Πατριώτες να βρεθούν στις επάλξεις του αγώνα

- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών καλεί τους Κρήτες Πατριώτες να βρεθούν...

-



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ

Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών καλεί τους Κρήτες Πατριώτες να βρεθούν στις επάλξεις του αγώνα, για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και την αποτροπή διαμελισμού της Πατρίδος, ΚΑΙ στο Συλλαλητήριο της 20 Ιανουαρίου 2019, αλλά, κυρίως, όταν το αντεθνικό Καθεστώς τολμήσει να φέρει το προδοτικό Προσύμφωνο των Πρεσπών προς επικύρωση στη Βουλή των Ελλήνων!

Εμείς, ως Έλληνες Πατριώτες θα βρεθούμε στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, όποτε χρειαστεί και όπως απαιτούν οι περιστάσεις, ώστε να διατρανώσουμε και να επιβάλλουμε τη βούληση των Ελλήνων πολιτών, στην οποία η όποια ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υποτάσσεται κι όχι στα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα κατοχικών δυνάμεων ή στις ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις!
Το Συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου θα είναι η λαοθάλασσα που θα πνίξει τις όποιες ανθελληνικές ονειρώξεις των εμπνευστών και συντακτών της κατάπτυστης και ανθελληνικής Συμφωνίας των Πρεσπών!!
Ζήτω η Μακεδονία!!
Ζήτω η Ελλάς!!

ΥΓ: Τηλέφωνα επικοινωνίας για κατοχύρωση φτηνών εισιτηρίων από Χανιά προς Πειραιά μετ’ επιστροφής – έχει επιτευχθεί έκπτωση 50% ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – πλοία της ΑΝΕΚ .

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-