GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Που το πάει ο Καμμένος – «Διαζύγιο» με οδύνη ή νέο πυροτέχνημα;

- Για όλα τα ενδεχόμενα προετοιμάζεται το Μαξίμου μετά και τους τελευταίους… πυροβολισμούς Καμμένου που ανακοίνωσε ανένδοτο κατ...

-



Για όλα τα ενδεχόμενα προετοιμάζεται το Μαξίμου μετά και τους τελευταίους… πυροβολισμούς Καμμένου που ανακοίνωσε ανένδοτο κατά του Κοτζιά, αλλά και της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή των Σκοπίων.

Το Μαξίμου μοιραία βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς μπροστά της έχει το πολιτικό διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο.
Γι΄αυτό και αύριο στις 12:00 συγκαλείται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ΑΝΕΛ ήδη προανήγγειλαν τη σύγκληση της Κ.Ο για την Τετάρτη και πιθανά, σε αυτό ο κ. Καμμένος να αναγγείλει την αποχωρησή του από την κυβέρνηση, καθώς η διαδικασία στα Σκόπια βρίσκεται στο τέλος της. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που θέλει και αυτή τη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ να είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα του προέδρου τον ΑΝΕΛ.
Να μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν συγκάλεσε πολλές φορές την κοινοβουλευτική του ομάδα αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ακολουθήσει η έξοδός του από την κυβέρνηση, κάτι που ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.
Οπως και να έχει πάντως, το Μαξίμου προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.
Το τελευταίο διάστημα επαναλαμβάνει μονότονα πως θα περάσει τη Συμφωνία από την Ελληνική Βουλή.
Σήμερα πάλι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ με αφορμή τη στάση του κ. Καμμένου επί της Συμφωνίας, τόνισε, ότι ο «υπάρχων κοινοβουλευτικός συσχετισμός εγγυάται ότι η κυβέρνηση θα πετύχει τους στόχους της με ορίζοντα την εξάντληση της τετραετίας».
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε ότι μετά την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ., ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει ως κυβέρνηση μειοψηφίας, με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο είναι σύνηθες στην Ευρώπη και γίνεται ήδη σε χώρες όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Ωστόσο, το πολιτικό σκηνικό καθίσταται εξαιρετικά ρευστό, καθώς η κυβέρνηση παρά την βεβαιότητα με την οποία δείχνει να αντιμετωπίζει το διαζύγιο με τον κ. Καμμένο, στην πραγματικότητα φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του.
Ανησυχεί δηλαδή, μήπως την τελευταία στιγμή, ο κ. Καμμένος, παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση, κάνει στροφή και για να επιβιώσει πολιτικά ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας που πιθανά καταθέσει η ΝΔ.
Αλλωστε, η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος στον «ανένδοτο» που κήρυξε, «δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά», έχει ανάψει νέες φωτιές στο κυβερνητικό επιτελείο.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-