GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ανακοίνωση για τη μετακίνηση των λεωφορείων

- Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, έπειτα από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ενημερώνει πως...

-



Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, έπειτα από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ενημερώνει πως:

1. τα λεωφορεία που θα ταξιδέψουν από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα ομαδοποιούνται στα διόδια Αφιδνών και, ανά δέκα περίπου, θα συνοδεύονται από οχήματα της Αστυνομίας ως το μετρό Κατεχάκη (πλησίον).

2. τα λεωφορεία που θα ταξιδέψουν από τη Δυτική και Νότια Ελλάδα θα ομαδοποιούνται στα διόδια Μάνδρας και θα συνοδεύονται από οχήματα στα μετρό ΦΙΞ και ΣΕΦ.

Επίσης, η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ζήτησε εγγράφως από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ την πύκνωση των δρομολογίων του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων πολιτών οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Παρ΄όλο που η πύκνωση των δρομολογίων προς τους σταθμούς περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος (Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Φιξ) εξυπηρετεί οικονομικά την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση – ούτε καν απάντηση – παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις της Επιτροπής Αγώνα.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούνται όσοι θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο να προγραμματίσουν έγκαιρα την προσέλευση τους, καθώς θα είναι απαραίτητο να περπατήσουν μέχρι την Πλατεία Συντάγματος χωρίς να υπολογίζουν στην εξυπηρέτησή τους από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ προς τους πλησιέστερους σταθμούς του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-