GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Αν δώσουν μαζικό παρών οι Αθηναίοι τότε θα έχουμε το μεγαλύτερο Συλλαλητήριο της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας"

- Ιδιαίτερο κάλεσμα προς τους Αθηναίους να δώσουν το παρών στο Συλλαλητήριο της Κυριακής απευθύνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα ...

-


Ιδιαίτερο κάλεσμα προς τους Αθηναίους να δώσουν το παρών στο Συλλαλητήριο της Κυριακής απευθύνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Είναι σαφές πως η μαζική συμμετοχή των κατοίκων της Αθήνας στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μπορεί να εκτοξεύσει τον αριθμό του πλήθους που θα διαδηλώσει στην πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι της Κυριακής.

«Την Κυριακή η καρδιά της Μακεδονίας θα χτυπά στην πλατεία Συντάγματος.
Έλληνες από τη Βόρειο Ήπειρο, από όλη την ομογένεια, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη θα αφήσουν τη βόλεψή τους και θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
Από αυτή τη μάχη δεν μπορούν να λείπουν οι πολίτες της Αττικής.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Αθηναίους που αγαπούν την πατρίδα τους να δώσουν βροντερό παρών στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι.
Ο Παύλος Μελάς άφησε το σπίτι του και την οικογένειά του για να απελευθερώσει τη Μακεδονία. 
Ας κάνουμε όλοι μας το χρέος μας, τιμώντας τη μνήμη όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους για τα αγιασμένα χώματα της Μακεδονία μας και ας φωνάξουμε με μία φωνή ότι το όνομά μας είναι η ψυχή μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.
Ο αριθμός των τουριστικών λεωφορείων από την επικράτεια είναι αυξημένος σε σχέση με το συλλαλητήριο του περασμένου Φεβρουαρίου.
Αν ο λαός της Αθήνας δώσει μαζικό παρών στο συλλαλητήριο τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μαζική συγκέντρωση κόσμου στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας» δήλωσε το μέλος του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, Μιχάλης Πατσίκας.
Πέρα από τη συμμετοχή των Αθηναίων και τον αριθμό των διαδηλωτών που θα καταφτάσουν στην πρωτεύουσα με τουριστικά λεωφορεία και ΙΧ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν καθώς και το κατά πόσο η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα διευκολύνει τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν στην ώρα τους την πλατεία Συντάγματος.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-