GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτη δήλωση Γεροβασίλη: Οι κουκουλοφόροι στην είσοδο της Βουλής ήταν αστυνομικοί

- Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ερωτηθείσα για το βίντεο με τους κουκουλοφόρους που διακρίνονται μπροστά στην είσοδο της Βου...

-


Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ερωτηθείσα για το βίντεο με τους κουκουλοφόρους που διακρίνονται μπροστά στην είσοδο της Βουλής, προχώρησε σε μια σοκαριστική ομολογία.

Οι κουκουλοφόροι που φαίνονται σε βίντεο να περνούν ανενόχλητοι ανάμεσα από τους άντρες των ΜΑΤ, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, είναι Έλληνες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Βουλή, δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

«Είδα το βίντεο και επισήμως έχω να σας πως ότι είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων της Βουλής, που εκείνη την ώρα πήραν εντολή να μετακινηθούν», είπε.

Το σχέδιο της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία ήταν επιτυχές, αν κρίνω από το αποτέλεσμα, δήλωσε ακόμα και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη, «όταν σε μια διαδήλωση υπάρχουν θέματα».

«Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να προστατεύσει τους διαδηλωτές και το κτίριο του Κοινοβουλίου» είπε η κυρία Γεροβασίλη και επικαλέστηκε δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες που αποδεικνύουν, όπως είπε, ότι υπήρξε σχέδιο εισβολής στη Βουλή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν αμυντικά και δεν διαλύθηκε η συγκέντρωση, επέμεινε η υπουργός, η οποία θέλοντας να δικαιολογήσει την χρήση χημικών επέμεινε ότι έγινε μόνο σε περιορισμένο χώρο και ότι «δεν ήταν πολλά».
«Είναι ενοχλητικό», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι ενώ η αστυνομία έριχνε δακρυγόνα, παρόντα ήταν πολλά παιδιά, αρνούμενη πάντως ότι αυτό δημιούργησε πανικό.

Η υπουργός υποστήριξε τέλος πως το σχέδιο επίθεσης κατά του κοινοβουλίου ήταν πρωτοφανές, ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν δεχτεί τέτοιας σφοδρότητας επίθεση και πως η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να βρει ποιοι βρίσκονται από πίσω.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-