GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

- Ο καιρός πλησιάζει, όχι για την Δευτέρα Παρουσία της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά για την Πρώτη Παρουσία της συμφωνίας των Πρεσπώ...

-




Ο καιρός πλησιάζει, όχι για την Δευτέρα Παρουσία της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά για την Πρώτη Παρουσία της συμφωνίας των Πρεσπών.
Στις 9 του μήνα ξεκινά η τελική διαδικασία στην βουλή των Σκοπίων και ολοκληρώνεται, εκτός απροόπτων, στις 15 Ιανουαρίου με την τελική ψηφοφορία.
Μετά η μπάλα θα περάσει στην Ελληνική πλευρά και τότε θα αποκαλυφθούν, όλοι και όλα.
Εννοείται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την επόμενη ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ειδικά μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ ( όσων αποχωρήσουν από δαύτους ).
Έτσι θα αποκαλυφθεί, ποιοί στηρίζουν και ποιοι όχι, τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μειοψηφίας, και ποιοί όχι, ανεξάρτητα της συμφωνίας των Πρεσπών.
Κάποιοι, μέσα στην ΝΔ, αλλά και από το εξωτερικό, συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη να μη κάνει πρόταση ΜΟΜΦΗΣ και να ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων, ως Βόρεια Μακεδονία, στο ΝΑΤΟ, αλλά να καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.
Δηλαδή κάποιοι τον συμβουλεύουν να αυτοκτονήσει πολιτικά και προσωπικά.
Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να φέρει αντιμέτωπο τον Μητσοτάκη με το ΝΑΤΟ, τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς, μέσω του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Παρότι, εκ των πραγμάτων, η θέση του Μητσοτάκη είναι πάρα πολύ δύσκολη, εν τούτοις οι πραγματικοί ηγέτες, στα δύσκολα φαίνονται, αλλιώς ας παραδώσει την ηγεσία της ΝΔ σε κάποιον άλλον, που δεν θα φοβηθεί το πολιτικό και το προσωπικό κόστος, και θα πράξει αυτό που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

-

ΥΣ

Το 2004 στην Κύπρο οι Αμερικανοί προσπάθησαν να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν, μια λύση 100% υπέρ της Τουρκίας.
Τότε, σχεδόν όλο το Ελληνοκυπριακό, πολιτικό, οικονομικό και πνευματικό κατεστημένο, υποστήριξε το σχέδιο Ανάν με το επιχείρημα πως αν δεν γίνει δεκτό, η Κύπρος, περίπου θα καταστραφεί και οι Ελληνοκύπριοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλες τις μεγάλες δυνάμεις, κυρίως τους Αμερικανούς, τους Βρετανούς, τους Γάλλους, τους Γερμανούς και ολόκληρο το ΝΑΤΟ.
Τα αποτελέσματα τα ξέρετε.
Ο Παπαδόπουλος στάθηκε, ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΘΙΟΣ, έκανε το δημοψήφισμα και το ΟΧΙ, στο οποίο δεν έγινε κωλοτούμπα, πήρε 76%.
Ο Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά, ΞΑΦΝΙΚΑ προσβλήθηκε από καρκίνο και πέθανε.
Κλασική πια μέθοδος των Αμερικανών για να εξολοθρεύουν όποιον στέκεται όρθιος στα σχέδιά τους.
Αυτό το έχουν κάνει κατ'επανάληψη στην Λατινική Αμερική, με πολλούς ηγέτες.
Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια.
ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ???
Η Κύπρος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο του μελλοντικού ενεργειακού πυρήνα ολόκληρης της Ευρώπης, ενώ η Τουρκία, εντελώς στο περιθώριο.
Μήπως οι Αμερικανοί τιμώρησαν τους Κυπρίους που αρνήθηκαν το σχέδιο Ανάν ???
Το αντίθετο συνέβη και φαίνεται από τα πραγματικά γεγονότα.
Ο Μητσοτάκης πρέπει να σταθεί όρθιος ( σε αυτόν έλαχε ο κλήρος ), και να αντέξει τους πρώτους κλυδωνισμούς που θα έρθουν από το εσωτερικό, και κυρίως από το εξωτερικό.
Μετά οι ΗΠΑ, οι Γερμανοί, οι Βρετανοί, οι Γάλλοι κ.α θα αλλάξουν τακτική, όπως ακριβώς έκαναν και με την Κύπρο.
Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν ρεαλισμό, επιδιώκουν κάτι κι αν δεν τους βγει, πάνε παρακάτω, όπως ακριβώς έκαναν με την απόρριψη του σχεδίου Ανάν.
Η ιστορία δίνει τα μαθήματα, σε αυτούς που μπορούν ή επιθυμούν να τα πάρουν.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"