GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επιτροπή γιά ''Νόμπελ στον Τσίπρα''. Ο πρωθυπουργός, έγινε και... εταιρία στις ΗΠΑ!!!

- ''Αναστήθηκαν'', μετά 5 χρόνια, οι ολίγοι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι στην Νέα Υόρκη, μετά τον ''θρίαμβο'' τ...

-
''Αναστήθηκαν'', μετά 5 χρόνια, οι ολίγοι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι στην Νέα Υόρκη, μετά τον ''θρίαμβο'' του κόμματος με την επικύρωση της ''συμφωνίας Πρεσπών'' στην Βουλή και ετοιμάζονται να ιδρύσουν επιτροπή με το όνομα ''το βραβείο Νόμπελ ανήκει στον Τσίπρα''.
Η τελευταία φορά που οι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι Νέας Υόρκης είχαν κινητοποιηθεί (περίπου 20 άτομα) ήταν όταν διαδήλωναν έξω από το προξενείο στην Νέα Υόρκη κατά των μνημονίων στην προ-ΣΥΡΙΖΑ εποχή.
Μετά ήρθε το ''προοδευτικό'' μνημόνιο επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ξεχάστηκαν και δεν πανηγύρισαν.
Με την παρότρυνση του ''παντός καιρού και κατάστασης'' θρυλικού και διαχρονικού ''Μητσάρα'', κατά κόσμον Γιώργου Μέρμελα, που έχει εισέλθει στα ενδότερα του Μαξίμου από το παράθυρο, οι ολίγοι ΣΥΡΙΖΑ-ίοι Νέας Υόρκης θέλουν να φανούν χρήσιμοι στον αρχηγό Αλέξη και αισθάνονται ότι πρέπει κάτι να κάνουν γιά την υστεροφημία του, ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να ''τακτοποιήσει'' ελληνοτουρκικά, ΑΟΖ-ικά, ελληνοαλβανικά, κυπριακό και ότι άλλο προκύψει, όπως τακτοποίησε και τα ελληνοσκοπιανά.
Ο ''Μητσάρας'' έχει κάνει τον πρωθυπουργό και...εταιρία στις ΗΠΑ, έχοντας ιδρύσει (2015) μία μη κερδοσκοπική εταιρία - έδρα Φλόριδα - με όνομα ''Αμερικανο-'Ελληνες φίλοι Αλέξη Τσίπρα'', η οποία είχε και έχει μέλη, αυτόν και τον κουνιάδο του.
Eταιρία-''μαϊμού'', αφού ουδέποτε αιτήθηκε αριθμό από το IRS.
Η θητεία του ''Mητσάρα'', ως ''σύμβουλος'' στο παρελθόν, Τσοχατζόπουλου, Βενιζέλου, Σημίτη, Ντόρας, Π. Καμμένου και τελευταία στελεχών στο ''Μαξίμου'', πιστοποιεί την επιτυχία του εγχειρήματος. 
Ο ''Μητσάρας'', φυσικά, πάντα πρώτος σε φωτογραφίες δίπλα στον πρωθυπουργό, όταν αυτός επισκέπτεται τις ΗΠΑ, γιά να γελά η Ομογένεια.
Μπορεί ο ''Μητσάρας'' να ζει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά είναι μοναδικός στο ''παραμύθιασμα'' χαζο-αφελών Ελλήνων πολιτικών, παρουσιαζόμενος ως ''μεγαλοπαράγοντας της Ομογένειας ΗΠΑ''!!!
Μάλιστα, στο παρελθόν, υπουργοί (Ευ. Βενιζέλος) του έδωσαν και... γερές χορηγίες γιά να προωθήσει την Ελλάδα με... περίπτερο στο Ντίσνευ Γουόρλντ.
Γιά την προώθηση της υποψηφιότητας στις ΗΠΑ, έχει μιληθεί και η -''χρηματιζόμενη'', κατά Καμμένο- τουρίστρια υπουργίνα Τουρισμού, να συνδράμει με κρατικές χορηγίες σε - παντός καιρού και κατάστασης- ελληνόφωνα έντυπα Αστόριας, τα οποία φροντίζει τα τελευταία χρόνια με κρατικό χρήμα, μέσω της διαπλεκόμενης που υποδύεται την επικεφαλή του γραφείου ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη, γιά να προβάλουν την ημιμάθεια και ανικανότητά της.
Φυσικά και με χορηγίες στην -ουσιαστικά ανύπαρκτη- επιχείρηση ''λόμπι αλά Λαρυγγάκης''.
Το μόνο που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει οι φίλοι του Αλέξη, είναι γιά τι ''βραβείο Νόμπελ'' θα προτείνουν τον ''αριστερό'' πρωθυπουργό
Γιά Ειρήνης, Κωλοτούμπας ή Αμερικανοδουλίας;;;

-
Να παρέμβει ο Τέρενς Κουίκ

Ο τουρίστας υφυπουργός Εξωτερικών, τον οποίον ο ίσαμε πρόσφατα αρχηγός του κόμματός του (ΑΝΕΛ) Π. Καμμένος τον έκανε ''ρόμπα'' με απαξιωτικούς χαραχτηρισμούς, οφείλει να κάνει ένα ακόμα ταξίδι στις ΗΠΑ, γιά να συντονίσει ως... ''αυθεντικός ΣΥΡΙΖΑ-ίος'' τώρα, τις ενέργειες γιά το ''βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα''.
Πρόσφατα ο υφυπ. Εξωτερικών, σε ένα ολικά τουριστικό ταξίδι, μας επισκέφθηκε, έτσι γιά βόλτα, απρόσκλητος (23-25 Ιανουαρίου '19) γιά καφέ και γλυκό στο Σικάγο, όπου συναντήθηκε με ψώνια ομογενειακών Οργανώσεων και συζήτησαν ''περί ανέμων και υδάτων''.
Και μετά πήγε στην Βοστώνη, έτσι γιά βόλτα απρόσκλητος, γιά να καταθέσει... στεφάνι σε κοιμητήριο, γιά Αμερικανό φιλέλληνα που πολέμησε στην Ελλάδα (επανάσταση '21), με την παρουσία 6 ακόμα ατόμων (τα 2 ήταν από το προξενείο).
Φυσικά, στην ''υπηρεσία'' του τουρίστα υφυπουργού τέθηκαν και τα γεν. προξενεία της Ελλάδας στις δύο πόλεις, από τα οποία ζητήθηκε να ''στήσουν'' τις μικροπαραστάσεις, γιά να δικαιολογήσει ο υφυπουργός το ταξίδι-βόλτα στις ΗΠΑ.
Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι πριν 2 χρόνια στις ίδιες πόλεις, ο υφυπουργός ήταν σφοδρός...''μακεδονομάχος'', ενώ τώρα μιλούσε γιά τα καλά της ''συμφωνίας Πρεσπών''.
Και με την ευκαιρία, αν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος, αν είχε υπουργείο Εξωτερικών με λίγη σοβαρότητα και όχι γελοίο-θλιβερό όπως κατάντησε, θα αρκούσαν τα έξοδα από 2-3 τουριστικά ταξίδια του κ. Κουίκ στο εξωτερικό (από τα συνολικά 72 σε 26μιση μήνες θητείας στο Εξωτερικών) ή μία από τις χορηγίες της διαπλεκόμενης κ. Κουντουρά, από αυτές που δίνει - γιά να την ''λιβανίζουν''- σε ελληνικά μπακαλομάγαζα-ΜΜΕ μικρής κυκλοφορίας στην Αστόρια, γιά να φιαχτεί ένας αξιοπρεπής τάφος του Samuel Howe στην Βοστώνη, του Αμερικανού ιατρού που βοήθησε την πατρίδα μας τα μέγιστα στην επανάσταση του '21 και πολέμησε στο πλευρό των Ελλήνων.
Αλλά τι καλό μπορούμε να περιμένουμε από κράτος-λαμόγιο, με υπουργούς γραφικούς τυχοδιώκτες;;;

Σημ.: Λογικά, η ανιστόρητη, υποτιθέμενη ''οργανωμένη Ομογένεια'' Βοστώνης, όφειλε να τακτοποιήσει το θέμα ανάγερσης τάφου-μνημείου γιά τον Αμερικανό φιλέλληνα, αλλά μην περιμένουμε και πολλά από ''καραγκιόζηδες'' χαμηλού επίπεδου ελλην. Ομοσπονδίας Βοστώνης.
Αυτοί είναι μόνο γιά τα πανηγύρια, με την παρουσία πανηγυριτζίδων Ελλήνων διπλωματών.

(Yπογραφή: Τερένσιος Μαυρογιαλούρος, 26 Ιαν. '19)


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
-