GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Novartis: Ποινική δίωξη σε βάρος προστατευόμενου μάρτυρα και σύλληψη του ενώ διέφευγε από την χώρα

- Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Νovartis σηματοδοτεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προσώπου που είχε διατελέσει ...

-



Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Νovartis σηματοδοτεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προσώπου που είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών για την ίδια σκανδαλώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό αρχικά φέρεται να ήταν ένας από τους 3 προστατευόμενους μάρτυρες.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προέκυψαν σε βάρος του επιβαρυντικά στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε έτσι στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, επιχείρησε να διαφύγει από την Ελλάδα χθες (30/12) το βράδυ, μετακομίζοντας εν κρυπτό, σύμφωνα με τις Αρχές μαζί με όλη του την οικογένεια.

Ωστόσο, μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές Αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ παρέδωσε και το διαβατήριο του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-