GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καμμένος: Σκέφτομαι να είμαι ξανά υποψήφιος βουλευτής Έβρου (βίντεο)

- Το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, σκέφτετ...

-



Το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, σκέφτεται ο Πρόεδρος τους και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη.

Προσερχόμενος για δείπνο στην Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στον Έβρο ο κ.Καμμένος συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούν την περιοχή μας είπε:

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δώσαμε προτεραιότητα στον Έβρο. Είχα την ιδιαίτερη τιμή να εκλεγώ βουλευτής στον Έβρο.
Είμαι πολύ κοντά στο να ξαναθέσω υποψηφιότητα στον Έβρο, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι εδώ στον Έβρο χτυπάει η καρδιά των Βαλκανίων και της Ευρώπης”.

Να θυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2012 οι ΑΝΕΛ εξέλεξαν βουλευτή στο νομό Έβρου τον Πάνο Καμμένο που ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επέλεξε να κρατήσει την έδρα, αλλά τον Ιούνιο του 2012 στις νέες εκλογές που και πάλι εξελέγη στον Έβρο, επέλεξε την έδρα της Β’ Αθήνας και έτσι στη θέση του μπήκε στην Βουλή ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε από το κόμμα, αφού ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, κόντρα στην θέση των ΑΝΕΛ.

Το κόμμα του κ.Καμμένου δεν εξέλεξε βουλευτή στο νομό μας ούτε τον Ιανουάριο του 2015, ούτε τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, αφού τα ποσοστά του ήταν στο 4,98% ενώ τώρα έχουν σχεδόν… εξαϋλωθεί, μετά τις συνεχείς κωλοτούμπες του αρχηγού τους, αλλά και το γεγονός ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση.


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-