GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη για την ομιλία Τσίπρα με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και αύρα

- Φρούριο θα θυμίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη καθώς το απόγευμα αναμένονται τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αλεξάνδ...

-



Φρούριο θα θυμίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη καθώς το απόγευμα αναμένονται τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον όσο και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19:30 στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό» ενώ για την ίδια ώρα έχουν εξαγγελθεί δύο συγκεντρώσεις.

Συγκεκριμένα, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Την ίδια ώρα στην Καμαρά μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν, συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Αστακός» η πόλη

Σε μεγάλη κινητοποίηση έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.

Όπως μεταδίδει η Εφημερίδα των Συντακτών στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, 11 διμοιρίες της ΟΠΚΕ αλλά και η «Αύρα» το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ.

Κλειστό το ΑΠΘ ενόψει πορειών στη Θεσσαλονίκη

Το ΑΠΘ ανακοίνωσε «ενόψει προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης, λόγω της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ» δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης, μετά τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές, θα κλειδωθούν μετά τις 5 για λόγους ασφαλείας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




liberal.gr