GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το χωριό του Τσίπρα του «γυρνάει την πλάτη»

- Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και ο πρωθυπουργός μοιράζει απλόχερα εκατομμύρια ευρώ σε κάθε λογής παρ...

-



Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και ο πρωθυπουργός μοιράζει απλόχερα εκατομμύρια ευρώ σε κάθε λογής παροχές.
Ένα χωριό στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, το Αθαμάνιο, το χωριό του Αλέξη Τσίπρα, περιμένει και αυτό κάτι από τις παροχές.

Και τούτο γιατί έως τώρα τίποτα δεν έγινε σε αυτό το χωριό εκτός από μια περαντζάδα που έκανε οικογενειακώς ο κ. Τσίπρας (συνοδευόμενος από την Ολγα Γεροβασίλη) για να χορέψει «Καγκελάρη» και να δει κάποιους συγγενείς του.

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, ανάμεσα στους συγγενείς του είναι και ο Λεωνίδας Τσίπρας, ο μοναδικός με το όνομα «Τσίπρας» που δοκιμάζει το διάσημο όνομά του σε εκλογές και έως τώρα αποτυγχάνει.
Είχε βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και δεν τα κατάφερε, ξαναβάζει και τώρα συνεργαζόμενος, με έναν πασόκο, τον Π. Σκαλτσογιάννη.

Το θέμα όμως είναι άλλο: Πώς να εκλεγεί ένας Τσίπρας έστω και δήμαρχος τη στιγμή που το Αθαμάνιο περιμένει έργα;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια που στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας με καταγωγή από το Αθαμάνιο το μόνο που δημοπρατήθηκε είναι ένας… δρόμος, που συνδέει το Αθαμάνιο με τα Θεοδώριανα.

Δείτε τώρα κάποιες συμπτώσεις που έφερε ο δρόμος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη…

Από το Αθαμάνιο, όπως είπαμε, κατάγονται οι «Τσιπραίοι», από τα Θεοδώριανα (όπου έφτασε ο δρόμος) κατάγονται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δέδες και όχι μόνο.
Από εκεί είναι και ο υποδιοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Λούκας.
Ετσι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε Αθαμάνιο και Θεοδώριανα έμειναν ευχαριστημένα από τον δρόμο.

Βεβαίως εάν ρωτήσετε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα σας πουν ότι στην Αρτα η κυβέρνηση έριξε πολύ χρήμα. Κάνουν λόγο για 60 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για μια γεωπονική σχολή (με πανεπιστημιακά τμήματα), αντιπλημμυρικά έργα, ακόμα και για νέο γεφύρι της Αρτας κάνουν λόγο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


parapolitika.gr