GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απόφαση-σκάνδαλο: «Αρπάζουν» χρήματα από το ΥΠ.ΕΘ.Α. για να συντηρήσουν τους μετανάστες – Έγγραφο-ντοκουμέντο

- Ετοιμάζονται να δοθούν καθ’ υπέρβαση χρήματα (τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν) από τις λιγοστές δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας για τ...

-
Ετοιμάζονται να δοθούν καθ’ υπέρβαση χρήματα (τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν) από τις λιγοστές δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας για τις ανάγκες των μεταναστών στην χώρα μας.   

Έγγραφο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2018 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  αποκαλύπτει ότι οι πληρωμές για την κάλυψη εξόδων της προσφυγικής κρίσης (ίδρυση, κατασκευή και συντήρηση κέντρων πρώτης υποδοχής Κ.Ε.Π.Υ), των Κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) και των ανοικτών δομών προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών, θα  γίνονται ακόμα και καθ΄υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής άμυνας!





ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ

Δημήτρης Βίτσας: «Εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου (που ακολουθεί κατεπείγουσα διαδικασία) στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής την περασμένη Δευτέρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας προκειμένου να αποκρούσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί ποινικών ευθυνών ανέφερε: «εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω».

Σύμφωνα με τα πρακτικά του κοινοβουλίου ο υπουργός ανέφερε:
«Εγώ, αυτά θα ήθελα να πω, λέγοντας ότι, με συγχωρείτε, κύριε Πρόεδρε, αλλά θα πρέπει να το πω, σε σχέση με μια σειρά από άρθρα του παρόντος νομοσχεδίου, διατυπώθηκε -άντε να το πω- ως έμμεση απειλή, το ζήτημα της ποινικής δίωξης.

Εγώ θέλω να πω ότι αν είναι να λύσουμε ένα ζήτημα, να περιθάλψουμε κάποιους ανθρώπους, να λύσουμε προβλήματα που καθημερινά συναντάμε, για παράδειγμα μόνο το Δεκέμβριο έχουν φθάσει στα νησιά 1.460 άνθρωποι και έχουν φύγει από τα νησιά 2.562, αν είναι αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν από τα νησιά ή αυτούς που ήρθαν από τα νησιά να μπορέσουμε να καταπιαστούμε με τις υποθέσεις τους, εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω.
Πώς να το πω.
Δηλαδή, εδώ είμαστε και να το δούμε.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλου τύπου υπόνοια, έχω πει κάθε φορά ότι κάθε έλεγχος είναι πλήρως αποδεκτός και θα βοηθήσουμε πάρα πολύ ώστε να φτάσει στα κατάλληλα συμπεράσματα.
Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε».

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα απειλείται παντοιοτρόπως από την Τουρκία του Ερντογάν, η οποία δεν υπολογίζει ούτε ΗΠΑ ούτε Ρωσία, ετοιμάζοντας πιθανό «επεισόδιο» στο Αιγαίο και την Κύπρο,  εμείς θα δίνουμε καθ΄υπέρβαση  των εγγεγραμμένων πιστώσεων για την υποδοχή των μεταναστών και προσφύγων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Πολλά αμυντικά ινστιτούτα αναφέρουν ότι η διένεξη της Ελλάδος με την Τουρκία για το θέμα των υδρογονανθράκων και νήσων είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά μετά τα μπαράζ παραβιάσεων από τα τουρκικά αεροσκάφη καθώς και των δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων.

Την ίδια στιγμή το ελληνικό υπουργείο άμυνας προσπαθεί να αγοράσει εδώ και τώρα δύο Φρεγάτες κλάσης O.H.PERRY από την μακρινή Αυστραλία και το ΓΕΕΘΑ απέστειλε αίτημα για χρήση πυραύλων SM-2 στις ΗΠΑ, με τα χρήματα αυτά να μην μας περισσεύουν από πουθενά .

Τη στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν για τα καλά στο πετσί τους όλες τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η κοινωνία μας μαστίζεται από την ανεργία, τους ατελείωτους φόρους, τις περικοπές , προτεραιότητα της κυβέρνησης θα είναι να προσφέρει χρήμα από τον κρατικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας σε ανθρώπους που όντως θέλουν φροντίδα (την οποία όμως δεν αντέχουμε οικονομικά ως χώρα), προκαλώντας πραγματικά οργή στους Έλληνες.

Όλα αυτά  με τις ευλογίες της ΕΕ και της ΝΤΠ όπως αυτή αποτυπώθηκε στο Μαρακές και η οποία επιδιώκει την προώθηση πολιτικών ενσωμάτωσης ενδεχομένως και με πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων και παροχής εργασίας για τους μετανάστες, έχοντας ως βασικό στόχο να τους μετατρέψει σε αγρότες, κυρίως για περιοχές όπως η Μακεδονία ή η Βοιωτία.

Θα βάλουμε δηλαδή ανθρώπους σαν αυτούς σε περιοχές παραμεθόριες ενώ οι Σκοπιανοί, Αλβανοί και λοιποί στην κυριολεξία οργιάζουν.

Το « έγκλημα» όμως έγινε στη Σύνοδο του Μαρακές, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για την επικύρωση, κατόπιν διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν, του κειμένου του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση.

Μιλάμε για την απόλυτη προσπάθεια αλλαγής της εθνοτικής σύνθεσης ολόκληρης της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Το σχέδιο της ΝΤΠ αφορά ειδικά την χώρα μας η οποία είναι κόμβος προς την Ευρώπη, και η οποία κινδυνεύει πραγματικά από αυτό το επαίσχυντη σύμφωνο που θα αλλάξει πάρα πολλά στην ευρωπαϊκή ήπειρο.


-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



pentapostagma.gr