GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο Αλβανό δολοφόνο της Ελένης – Δείτε βίντεο μέσα από τις φυλακές – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

- Ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών του Αυλώ...

-




Ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών του Αυλώνα.
Οι συγκρατούμενοι του νεαρού παραβίασαν το κελί του και αφού του επιτέθηκαν λεκτικά άσκησαν πάνω του και σωματική βία, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός».

Δείτε βίντεο:

-
-

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον.
Το σίγουρο είναι ότι στην άρνηση της κοπέλας στις σεξουαλικές τους επιθυμίες εκείνοι την χτύπησαν άγρια και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-