GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Kηρύχθηκε Ανεπιθύμητος - Persona non grata στην Αλβανία ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός

- Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η Αλβανία μαζικά και δίχως διε...

-



Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Αλβανία μαζικά και δίχως διευκρινίσεις κήρυξε ως ανεπιθύμητους, persona non grata, 52 άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Ευρωβουλευτή και επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό, έπειτα από την παρουσία του για να αποχαιρετήσει τον ομογενή εκτελεσθέντα Κωνσταντίνο Κατσίφα, ως καταδρομέας προς καταδρομέα, κρούοντας την καμπάνα της ορθόδοξης εκκλησίας στο κοιμητήριο του χωριού.

Η εξόδιος ακολουθία δεν αποτελεί πολιτικό γεγονός αλλά ύψιστη και τελευταία στιγμή απότισης σεβασμού προς έναν αδικοχαμένο νέο και την οικογένειά του, όπου οι ομοεθνείς του είναι παρόντες δίχως πολιτικό πρόσημο.
Εντούτοις, η Αλβανία επέλεξε εκ προμελέτης την προσχηματική κλιμάκωση εναντίον του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, μη σεβόμενη την ουδετερότητα έναντι της κηδείας του εν ψυχρώ εκτελεσθέντα Κατσίφα.

Η δημόσια ασφάλεια και ειρήνη στους Βουλιαράτες διατηρήθηκε από τους παρόντες Έλληνες παρά την προσπάθεια προβοκάτσιας και για αυτό η Αλβανία προχωρεί στον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ως "ανεπιθύμητου".

Τα γεγονότα  όμως παραμένουν και είναι αναμφισβήτητα.

Η Αλβανία:

-  Ασελγεί εις βάρος του πένθους της οικογένειας του Κατσίφα και όλων των ομοεθνών του.

- Είναι έκθετη για την δολοφονία ενός Ευρωπαίου πολίτη και την μετέπειτα προσπάθεια συγκάλυψης των ακριβών συνθηκών.

- Είναι έκθετη για την καταστολή των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, με σημαντικότερο την καταπάτηση των ιδιόκτητων περιουσιών τους.

- Είναι υπεύθυνη για την υποκίνηση μίσους των Αλβανών εναντίον της Ελληνικής εθνικής μειονότητας και τη συστηματική προσπάθεια εκδίωξής της από τα πατρογονικά εδάφη.

Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην πλήρη έκθεση των κακώς πεπραγμένων της Αλβανικής πολιτείας, των ανεδαφικών της παρεμβάσεων και διεκδικήσεων εις βάρος των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας και την κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων των ομοεθνών μας της Βορείου Ηπείρου.

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-