GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Αλβανοί προσήγαγαν τον γαμπρό του Κατσίφα και τον Μπάμπη Καραθάνο – Μυρίζουν «μπαρούτι» οι Βουλιαράτες

- Μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα τέσσερα στελέχη της ομογένειας της Βορείου Ηπείρου  προσήχθησαν από την αλβανική αστ...

-



Μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα τέσσερα στελέχη της ομογένειας της Βορείου Ηπείρου προσήχθησαν από την αλβανική αστυνομία.

Σε προσαγωγές Βορειοηπειρωτών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, προχώρησαν οι Αλβανοί αστυνομικοί, αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου απο τα χωριά της μειονότητας και από την Ελλάδα.

Μεταξύ των προσαχθέντων, είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία του 35χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε απο αλβανικά πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι΄ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, διχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του απο τις αλβανικές Αρχές.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






-