GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λάμπρος Φουντούλης στην “Ελεύθερη Ώρα”: «Πιστεύω στην Θεία Δίκη - Όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου, θα το βρουν από τον Θεό»

- Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης παραχώρησε συνέντευξη στην Βέτα Ανδρή για την "Ελεύθερη Ώρα". ...

-



Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης παραχώρησε συνέντευξη στην Βέτα Ανδρή για την "Ελεύθερη Ώρα".

- Βέτα Ανδρή: Συμπληρώνονται κιόλας 5 χρόνια από την ημέρα που το παιδί σας Γεώργιος Φουντούλης, έπεσε για την Πατρίδα…
Παρ’ όλα αυτά οι παρακρατικοί αριστεροί δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει και οι φονιάδες κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και δεν έχουν λογοδοτήσει για το στυγερό αυτό έγκλημα;

Λάμπρος Φουντούλης: Πέρασαν πέντε χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του παιδιού μας από ακροαριστερούς τρομοκράτες όπως προκύπτει και από την κατάπτυστη προκήρυξή τους με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για τις δολοφονίες.
Τίποτα δεν είναι πλέον όπως πριν για εμάς σαν οικογένεια γιατί ο Γιώργος ήταν η χαρά της ζωής μας και μας την στέρησαν.

Πολλά όμως τα ερωτηματικά και τα γιατί που έχουν μείνει αναπάντητα, μετά την άνανδρη αυτή εγκληματική ενέργεια που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού μας και μας βύθισε στο πένθος.
Πέντε χρόνια μετά σαν οικογένεια έχουμε την βεβαιότητα ότι οι αστυνομικές αρχές και η αντιτρομοκρατική από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονταν να βρεθούν οι δολοφόνοι.
Και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως.
Και μόνο το γεγονός ότι ζήτησαν το μηχάνημα για να δουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης τρεις ημέρες μετά την δολοφονία, θεωρώ ότι υπήρχε σκοπιμότητα για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους δολοφόνους να εξαφανιστούν.
Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.
Δεν είναι δυνατόν σε άλλες περιπτώσεις το πολύ σε μια εβδομάδα να βρίσκουν τους δολοφόνους και στην περίπτωσή μας να υπάρχει τέτοια «ανικανότητα». Όταν βαρυποινίτες συνεργάζονται μέσα από τις φυλακές με τρομοκράτες και κάνουν δηλώσεις ότι γνωρίζουν τα κράνη που φορούσαν οι εκτελεστές είναι αδιανόητο ένας εισαγγελέας να μην ενδιαφέρεται και να μην αξιολογεί τις δηλώσεις αυτές.

Δεν μπορεί η αντιτρομοκρατική να μην έχει πληροφορίες από ανθρώπους της που παρακολουθούν τις κινήσεις των ανθρώπων της νύχτας και του υποκόσμου και να μην τις αξιοποιεί.
Και σκυλιά να ήταν τα παιδιά μας μία φιλοζωική εταιρεία θα είχε ενδιαφερθεί.
Αλλά ο Γιώργος και ο Μάνος ήταν στην Χρυσή Αυγή και αυτό ήταν το έγκλημά τους…

Φοβάμαι όμως ότι θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε ποιοι ήταν οι δολοφόνοι ή δεν θα μάθουμε ποτέ.
Όχι όμως γιατί δεν ενδιαφέρονται, αλλά γιατί πιστεύω πως αν βρεθούν οι δράστες και ανοίξουν τα στόματα, πίσω από τις δολοφονίες θα αποδειχτεί πως υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο.
Πιστεύω όμως στην Θεία Δίκη και όσοι εμπλέκονται στο έγκλημα αυτό εάν δεν τιμωρηθούν από τους ανθρώπους θα το βρουν απ’ τον Θεό.

- Β.Α.: Του βάναυσου χτυπήματος στο Ηράκλειο, είχε προηγηθεί το κύμα διώξεων από το ανθελληνικό καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου της ηγεσίας και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Πιστεύετε ότι το όλο κλίμα που δημιούργησε τότε ο Σαμαράς, κατ’ εντολήν του διεθνούς Σιωνισμού εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, συνέβαλλε στο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στοχοποίησης των Χρυσαυγιτών;

Λάμπρος Φουντούλης: Τον Σεπτέμβριο του 2013 το πανελλήνιο παρακολούθησε απίστευτες εικόνες από τους τηλεοπτικούς του δέκτες.
Δεν έχει ξανασυμβεί να συλλαμβάνονται και να μεταφέρονται από την ΓΑΔΑ με χειροπέδες ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, χωρίς να έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας τους και να έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.
Με την σκευωρία Σαμαρά - Δένδια στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου την ώρα των δελτίων ειδήσεων από όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, για να δείξουν ότι οι Χρυσαυγίτες είναι κοινοί εγκληματίες και έτσι τους αντιμετωπίζει η δικαιοσύνη.
Αντιθέτως τους κατά συρροήν δολοφόνους τρομοκρατικών οργανώσεων, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους μεταφέρουν κρυφά από τα υπόγεια του κτιρίου και όχι από την κεντρική είσοδο για να αποφεύγουν τους δημοσιογράφους.

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής όμως τους μετέφεραν από την κεντρική είσοδο και μάλιστα έχοντας ειδοποιήσει όλα τα κανάλια ώστε να έχουν στήσει τις κάμερες την ώρα των δελτίων ειδήσεων για την προπαγάνδα τους.
Αυτή η εικόνα έπρεπε να φτάσει «στα αφεντικά» μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δείξει ο Σαμαράς ότι τελείωσε την Χρυσή Αυγή.
Τα συστημικά μέσα προπαγάνδας ξεκίνησαν «Χρυσαυγιάδες» καταπατώντας προσωπικά δεδομένα, τεκμήριο αθωότητας, ανθρώπινα δικαιώματα και κάθε έννοια δικαιοσύνης σε μια χώρα που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή και ισχύει το «κράτος δικαίου».
Δυστυχώς όμως για αυτούς που θεώρησαν πως «τελείωσαν με την Χρυσή Αυγή» οι δημοσκοπήσεις της εποχής έδειχναν πως οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου συσπειρώνονταν και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής άγγιζαν το 18%.

Έπρεπε να βρουν άλλο τρόπο για να τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή.
Να φοβίσουν τον κόσμο έτσι ώστε να απομακρυνθεί από το εθνικιστικό κίνημα.
Δεν γνωρίζω ποιος έδωσε την εντολή, αλλά εντολή ήταν σίγουρα σε πληρωμένους δολοφόνους να σκοτώσουν Χρυσαυγίτες.
Έτσι φτάσαμε στην 1η Νοεμβρίου 2013 όπου οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον Γιώργο και τον Μάνο και τραυμάτισαν σοβαρά τον Αλέξανδρο.
Ηθικοί αυτουργοί για μένα είναι όλα τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα με τις δηλώσεις τους καθώς και οι δημοσιογράφοι που αντί για μελάνι έχυναν χολή εναντίον της Χρυσής Αυγής και όποιου ήταν κοντά σε αυτήν.
Τα παιδιά δεν ήταν στοχοποιημένα.
Τα έκαναν στόχο όλοι οι παραπάνω.
Όποιος και να βρισκόταν εκείνη την στιγμή στο σημείο διέτρεχε τον ίδιο κίνδυνο.

Δυστυχώς η μοίρα θέλησε να βρίσκεται εκεί το παιδί μας.
Το χτύπημα ήταν καλά σχεδιασμένο και οι συμπτώσεις πολλές.
Τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις δολοφονίες η παρουσία της αστυνομίας ήταν τέτοια που έδινε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε έναν ασφυκτικό κλοιό ασφάλειας.
Η αστυνομία ενώ κάθε Παρασκευή που λειτουργούσε η Τοπική βρισκόταν εκεί, την συγκεκριμένη μέρα ήταν εξαφανισμένη...
Το παρακράτος έκανε καλά την δουλειά του.

- Β.Α.: Ενώ η Χρυσή Αυγή διώκεται ποινικά με πέρα για πέρα παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, ποτέ δε βλέπουμε να συλλαμβάνονται οι ακροαριστεροί εγκληματίες που καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Έχει φτάσει σε τόσο μεγάλη διάβρωση το «Δημοκρατικό Τόξο» ώστε οι αναρχοκομουνιστές να παραμένουν ανέγγιχτοι από την Ελληνική Δικαιοσύνη;

Λάμπρος Φουντούλης: Δεν θεωρώ ότι υπάρχει διάβρωση στο «Δημοκρατικό τόξο» γιατί απλά δεν υπάρχει πραγματική Δημοκρατία στην χώρα μας.
Για να μην ακούγεται αυτό στερεότυπο ή κενό περιεχομένου, ας αναλογιστούμε ποιός είναι ο ρόλος των ΜΜΕ που διαδίδοντας καθημερινά εντέχνως λανθασμένες πληροφορίες προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον λαό παρουσιάζοντας μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του διαβρωμένου πολιτικού κατεστημένου που λυμαίνεται την χώρα.
Έτσι άνθρωποι σαν τον Τσίπρα με μηδενική σταδιοδρομία σε οτιδήποτε, παρουσιάστηκαν από τα μέσα σαν οι δήθεν σωτήρες της χώρας με τα γνωστά και επώδυνα αποτελέσματα για τον Ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά βάσει της αριστερής ιδεοληψίας των στελεχών της.
Με την στήριξη των ΑΝΕΛ του Καμμένου κάνουν πράξη τα πιστεύω τους.
Απαξιώνοντας κάθε τι Εθνικό έχουν αφήσει εγκληματικές ομάδες ακροαριστερών να λυμαίνονται στην κυριολεξία την χώρα.
Τα Εξάρχεια, τα πανεπιστήμια, και πολλές γειτονιές της Αθήνας έχουν γίνει άντρα τέτοιων ομάδων. Κανένας δεν συλλαμβάνεται και εάν κάποιος προσαχθεί αφήνεται ελεύθερος με συνοπτικές διαδικασίες.
Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει «δέσει» τα χέρια της αστυνομίας η οποία δεν μπορεί να κάνει το έργο της το οποίο είναι η προστασία των πολιτών, της ζωής τους και της περιουσίας τους.

- Β.Α.: Αμέσως μετά το διπλό φονικό της 1ης Νοεμβρίου του 2013, σημειώθηκαν πολλές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πατριωτών και Χρυσαυγιτών.
Δε νομίζετε ότι αυτό δείχνει μια γενικευμένη επίθεση του ανθελληνικού κατεστημένου κατά κάθε τι ελληνικού και εθνικιστικού, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου δεν ήταν μεμονωμένο γεγονός;

Λάμπρος Φουντούλης: Το μίσος των αριστερών και των ακροαριστερών για κάθε τι Εθνικό δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση.
Θέλουν την φυσική εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών!
Δεν ενδιαφέρονται εάν η χώρα έχει υποδουλωθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, εάν έχουν εξαθλιωθεί οι ζωές των Ελλήνων από την βάρβαρη φορολογία και τα μνημόνια, εάν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας γιατί έχουν γίνει Μπαγκλαντές και Ισλαμαμπάντ.
Δεν έχουν καμία έχθρα με τις συστημικές κυβερνήσεις.
Το μίσος τους είναι εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και πώς θα τους εξοντώσουν.

Αν μιλάνε για ρητορική μίσους εκ μέρους των Εθνικιστών η δική τους ρητορική τι είναι;
Είναι προτροπή σε δολοφονίες.
Τα συνθήματά τους «Κρεμάλα στους φασίστες», «Τσακίστε την Χρυσή Αυγή σε κάθε γειτονιά».
Πάνω από εκατό επιθέσεις εναντίον Ελλήνων εθνικιστών με τραυματισμούς και ποτέ κανένας τραμπούκος δεν έχει συλληφθεί.
Επιθέσεις σε τοπικές αλλά και στο δικό μου γραφείο με γκαζάκια και σοβαρές υλικές ζημιές.
Κατά λάθος σε μία επίθεση που έγινε στο γραφείο μου συνελήφθη ο γιός υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μετά από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος και ο μπαμπάς του δήλωσε περήφανος για την αντιφασιστική δράση του γιου του!!!

Όχι, η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου δεν ήταν μεμονωμένο γεγονός.
Πέντε χρόνια έχουν περάσει και οι αναρχοκομουνιστές εξακολουθούν να περιυβρίζουν την μνήμη τους προκαλώντας μας και οργίζοντάς μας.
Οι απόγονοι των συμμοριτών ίσως ονειρεύονται εμφύλιο.
Δεν θα τους περάσει.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και έτσι θα ενεργεί.
Οι ψυχές του Γιώργου και του Μάνου οδηγούν τον πολιτικό μας αγώνα.
Μπορεί να δολοφόνησαν δύο Ελληνόπουλα αλλά οι ιδέες τους παραμένουν ζωντανές και είναι φάρος που μας οδηγεί.

- Β.Α.: Το Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα όπως και παντού στον κόσμο ανεβαίνει δημοσκοπικά.
Θεωρείτε ότι η νίκη της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού θα είναι μια δικαίωση στη μνήμη των όσων θυσιάστηκαν για τα Ελληνικά ιδεώδη;

Λάμπρος Φουντούλης: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος τους.
Η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη στέλνει το μήνυμα ότι οι πολίτες ξυπνάνε.
Τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη εάν παρακολουθήσει κανείς τις δηλώσεις των πολιτικών υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης όλοι καταλήγουν στο εξής:
«Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη».
Μέχρι σήμερα πράγματι, χειραγωγούσαν τους πολίτες για να υφαρπάζουν την ψήφο τους και να εφαρμόζουν τις πολιτικές τους έτσι ώστε να μην υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα υποστηρίζουν τα Εθνικά συμφέροντα της κάθε χώρας. Η «ενωμένη Ευρώπη», το παραμύθι, δυστυχώς για αυτούς έχει αρχίσει να έχει κενά.
Η κυβέρνηση της Ιταλίας είναι ένα παράδειγμα πως στην Ευρώπη εάν θέλει ο λαός δίνει την δύναμη σε πολιτικούς που θα προτάσσουν πρώτα το Ενικό συμφέρον και δεν θα υποκύπτουν στις απειλές των «Ευρωπαίων εταίρων».

Αγωνιζόμαστε και προσδοκούμε σε μία Νίκη του Εθνικισμού στην Ελλάδα ο οποίος εκφράζεται μόνο μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! Το χρωστάμε στην Πατρίδα, το χρωστάμε στην ιερή μνήμη του Γιώργου και του Μάνου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





xryshaygh.com