GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα – Την Πέμπτη η κηδεία – Αναμένονται χιλιάδες πατριώτες στις Βουλιαράτες

- Στα χέρια της οικογένειας του βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/11), η σορός του 3...

-



Στα χέρια της οικογένειας του βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/11), η σορός του 35χρονου Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Μαζί με την σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης περέλαβε αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Οι αλβανικές αρχές έδωσαν το απόγεμα της Τρίτης το «πράσινο φως» στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παραλαβή της σορού του γιου τους.

Για το σκοπό αυτό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα μετέβησαν από το χωριό Βουλιαράτες στα Τίρανα.

Ο σορός του 35χρονου θα παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας όλη την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη, στις 14:00 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού, η νεκρώσιμος ακολουθία.

Να σημειωθεί ότι πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, είχε ζητήσει να παραλάβει τη σορό του τρεις μέρες μετά το θάνατο και αφού παραιτήθηκε πρώτα από την παράλληλη πραγματογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή.

Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία φέρεται να εξέδωσε την θετική απάντησή της τη Δευτέρα.

Πάντως εντύπωση προκαλεί ότι κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης αναμονής η ελληνική κυβέρνηση δεν προέβη σε κανένα διπλωματικό διάβημα, ώστε να μεταφερθεί γρηγορότερα η σορός του 35χρονου για την κηδεία στο χωριό του.
Η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως κατά τη διάρκεια του 10ημέρου κατά την οποία δεν παραδινόταν η σορός του 35χρονου, η οικογένειά της κατάντησε «τραγωδία» και η μητέρα της «Αντιγόνη». 
«Είμαστε παραδοσιακή οικογένεια.
Είναι μάνα και πονάει. Πόσο έπρεπε να κλάψει;
Δεν είμαστε ακραίοι, δεν είμαστε εκδικητές, ο αδελφός μου δεν γυρίζει πίσω, δεν θέλουμε τίποτα.
Τη σορό του θέλαμε μόνο» τόνισε.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-