GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου: Αντικατέστησαν την δασκάλα ιστορίας στο ελληνικό σχολείο με σκληροπυρηνική ισλαμίστρια

- Συνεχείς προκλήσεις στην καρδιά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Την ώρα που η Εθνική Ελληνική Μειονότητα προσπαθεί να σ...

-



Συνεχείς προκλήσεις στην καρδιά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Την ώρα που η Εθνική Ελληνική Μειονότητα προσπαθεί να συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας μια νέα πρόκληση προστέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου.

Όπως ενημερωθήκαμε από κατοίκους της περιοχής, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μόλις 24ωρα από την στυγνή δολοφονία του συμπατριώτη μας από τις αλβανικές αρχές, στην Λιβαδειά Βορείου Ηπείρου, αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής και αντικαταστάθηκε, χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση, από Αλβανίδα δασκάλα που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχουμε στην κατοχή μας είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια.

Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις και οι διώξεις κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι διαρκείς και όχι μεμονωμένα περιστατικά.

Προς το παρόν φαίνεται να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι από την τοπική κοινότητα ενώ οι γονείς των μαθητών αντιδρούν έντονα και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα "εκπαιδεύσει" μια φανατική ισλαμίστρια.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



Πηγή: Himara.gr