GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ράγισε καρδιές ο θρήνος της μάνας: «Δώστε μου το παιδί μου να το θάψω» (Βιντεο)

- Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο 9ήμερο μνημόσυνο που έγινε το πρωί της Κυριακής στους Βουλιαράτες μια εβδομάδα...

-



Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο 9ήμερο μνημόσυνο που έγινε το πρωί της Κυριακής στους Βουλιαράτες μια εβδομάδα μετά το θάνατό του από πυρά Αλβανών αστυνομικών.
«Δώστε μου το παιδί μου να το θάψω» φώναζε η μάνα, Βασιλική Κατσίφα, μετά την ολοκλήρωση της τελετής καθώς οι αλβανικές αρχές δεν έχουν ακόμα παραδώσει τη σορό του παιδιού της Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του επικαλούμενες τη συνεχιζόμενη έρευνα από την εισαγγελία σοβαρών εγκλημάτων στα Τίρανα.
«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας και θα γίνω μάνα σκληρή και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τον λεβέντη μου, το παλικάρι μου».
«Αγαπούσε το χωριό του και τη Βόρεια Ήπειρο» ήταν η τελευταία φράση της πονεμένης μητέρας που απηύθυνε έκκληση στους δημοσιογράφους να προστατεύουν τα δικαιώματά τους στην Βόρεια Ηπειρο
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της στάσης των αλβανικών αρχών, οι οποίες καθυστερούν συνεχώς την παράδοση της σορού, συνέβη το παράδοξο, να τελεσθεί το μνημόσυνο χωρίς να έχει γίνει η κηδεία και η ταφή του νεκρού!

-
-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






-