GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΣ ΗΠΑ - Μεταφέρουν την βόμβα που βρέθηκε στο CNN - ΒΙΝΤΕΟ

- Βόμβα βρέθηκε στα γραφεία του CNN και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρεται αυτή τη στιγμή μέσα σε ειδικό σφαιρικό κάδο εκτός ...

-


Βόμβα βρέθηκε στα γραφεία του CNN και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρεται αυτή τη στιγμή μέσα σε ειδικό σφαιρικό κάδο εκτός του κέντρου της πόλης. Η Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό και έχουν διαταχθεί να σπεύσουν δυνάμεις σε πολλά ΜΜΕ της πόλης.
Ταυτόχρονα υπάρχουν και νέα περιστατικά ασφαλείας καθώς η Αστυνομία ερευνά φακέλους με εκρηκτικά στο κτίριο ‘WeWork’ στο San Diego, εκεί όπου στεγάζεται η εφημερίδα "San Diego Union-Tribune". Και εκεί προετοιμάζονται για εκκένωση.





Τα γραφεία KSEE24 και CBS47 εκκενώθηκαν καθώς βρέθηκε ύποπτο πακέτο μπροστά στο κτίριο.

Παραλήπτης ύποπτου δέματος έγινε και ο πρώην γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ, Έρικ Χόλντερ. Καθήκοντα εκτέλεσε από το 2009 έως το 2015 για την κυβέρνηση Ομπάμα και έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το MSNBC, το πακέτο με τον εκρηκτικό μηχανισμό απεστάλη μέσω ταχυδρομείου.

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης αναγκάστηκε να επιστρατεύσει και τα ρομποτικά συστήματα μετά τον εντοπισμών εκρηκτικών δεμάτων στο γραφείο της Δημοκρατικής γερουσιαστού Ντέμπι Γουάσερμαν – Σουλτς στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Γουάσερμαν – Σουλτς είναι η πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.



Νωρίτερα, φάκελοι που περιέχουν εκρηκτικά εντοπίστηκαν στις κατοικίες του ζεύγους Κλίντον και του ζεύγους Ομπάμα, τον Λευκό Οίκο και τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, τα οποία αυτή την ώρα εκκενώνονται.

Το δέμα που στάλθηκε στο CNN προοριζόταν στον πρώην Διευθυντή της CIA, John Brennan, σύμφωνα με το CNN.

Τι συνδέει τους παραλήπτες των τρομοδεμάτων της Νέας Υόρκης;

Τρία ύποπτα με εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Τρεις παραλήπτες.
Τι είναι αυτό που συνδέει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, την υποψήφια πρόεδρο της χώρας και πρώην υπουργό εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τον πρών Διευθυντή της CIA και νυν συνεργάτη του CNN John Brennan;

Και οι τρεις ανήκουν στο κόμμα των Φιλελευθέρων. 

Όπως μετέδωσε το CNN, τα δέματα στάλθηκαν στις δύο οικίες και το γραμματοκιβώτιο της Time Warner, σχηματίζοντας μια ευθεία.

"Είναι πράξη τρομοκρατίας" λέει ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης



 -

-

pronews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-