GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιατί διώξαμε με τόσο θόρυβο δύο πασίγνωστους Ρώσους πράκτορες

- Στα Σκόπια με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, διεξάγεται ένας πόλεμος φανερός αλλά και κρυφός. Οι ηγέτες της Δύσης, παρέλασα...

-


Στα Σκόπια με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, διεξάγεται ένας πόλεμος φανερός αλλά και κρυφός.
Οι ηγέτες της Δύσης, παρέλασαν ένας ένας ( από Μέρκελ μέχρι Ματίς) για να πείσουν τους Σκοπιανούς να πούνε στο δημοψήφισμα «ναι» στη συμφωνία.

Την ίδια ώρα,τα μεν αμερικανικά μέσα κάνουν λόγο για χρηματοδότηση και παρέμβαση από τη Ρωσία που δεν θέλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ενώ – όπως καταγγέλλουν-  οι Ρώσοι, πλείστοι πράκτορες της Δύσης, έχουν εγκατασταθεί στη γειτονική χώρα για συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις.
Πράγματι, το  υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, παραδέχθηκε ότι χρηματοδοτεί εταιρίες δημοσίων σχέσεων για να πείσει τους Σκοπιανούς.

Οι Αμερικάνοι – όπως έγραψαν και οι New York Times, κατηγορούν Έλληνα επιχειρηματία, τον κύριο Σαββίδη, ότι μετείχε της προσπάθειας επηρεασμού των Σκοπιανών, να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα.
Εξ αιτίας αυτού, και των στοιχείων που έδωσε η Αμερικανική πλευρά στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, η Ελλάδα, έδιωξε Ρώσους διπλωμάτες με την κατηγορία ότι είναι πράκτορες.

Εάν όμως θέλετε να μάθετε όλη την αλήθεια, όλο το παρασκήνιο,όλα τα ονόματα, Ρώσων, Ελλήνων και Αμερικανών, διαβάστε το περιοδικό Crash που είναι ήδη στα περίπτερα,με αποκαλύψεις του Γιώργου Τράγκα «Γιατί διώξαμε με τόσο θόρυβο δύο πασίγνωστους Ρώσους πράκτορες»

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


crashonline.gr