GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

- ΧΘΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ...

-



ΧΘΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΜΕ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.
Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ.

Όποιος αναρωτιέται τι σχέση έχει η σύλληψη του Κατσίφα το 2009 στο Χαλάνδρι με την εκτέλεσή του χθες θα πρέπει να ρωτήσει το σάιτ iefimerida και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που πήραν γραμμή από τους διαφημιστές τους που κατά μια διαβολική σύμπτωση έχουν υποκαταστήματα τραπεζών και επιχειρήσεων στην Αλβανία και δεν θέλουν να χαλάσει το "κλίμα'' γιατί μετά θα μειωθούν οι πωλήσεις και τα δάνεια από τους Αλβανούς ( μέσα στην Αλβανία ) και θα πέσουν τα κέρδη, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μειωμένες διαφημίσεις άρα ζημιά για τα ΜΜΕ και στην Ελλάδα.
Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο το σύνθημα στους τοίχους των Εξαρχείων

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Scripta Manent non verba

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-