GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΝ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός

- ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΤΑ 5 ΑΝ Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός σήμερα θα ήταν ήδη ήρωας, και σύσ...

-



ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΤΑ 5 ΑΝ

Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός σήμερα θα ήταν ήδη ήρωας, και σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό θα κατέθετε ένδοξο στεφάνι τιμής και θα έδινε το όνομά του σένα κεντρικό δρόμο, όπως ακριβώς έγινε με την δολοφονία του ακροαριστερού Παύλου Φύσσα.

ΑΝ
Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός όλη η Ελληνική κυβέρνηση θα είχε κάνει από την πρώτη ώρα αυστηρό διάβημα, όχι μόνο στην Αλβανική κυβέρνηση αλλά και στις ΗΠΑ και στους εξωγήινους.

ΑΝ
Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός χθες και σήμερα στους δρόμους θα διαδήλωναν χιλιάδες πολίτες του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου", κάτι λούμπεν Πασόκοι, κάτι λούμπεν Αριστεροί, κάτι "νερουλάδες" από το ΠΟΤΑΜΙ και κάτι αλλά τέτοια πολιτικά παρατράγουδα.

ΑΝ
Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν αριστερός ή gay, όλη η γνωστή κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ θα είχε μαζευτεί στο Σύνταγμα και θα έσκιζε καλσόν, ζαρτιέρες, κολάν και στρινκ επί μία εβδομάδα.

ΑΝ 
Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν είχε σηκώσει την Ελληνική σημαία αλλά την σημαία του Μαρξ, του Στάλιν, ή του "αδελφάτου" σήμερα θα είχε γίνει τιμητικό μέλος της κυβέρνησης.

ΑΝ 
Αν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Πάκης, ο Τσίπρας και λοιποί παπαρολόγοι πολιτικοί μας γιόρταζαν το ΟΧΙ δηλώνοντας πως όποιος τολμήσει να απειλήσει την Ελλάδα θα λάβει την απάντηση που πρέπει και λοιπές παπαρολογίες για τα αυτιά ενός δειλού λαού που παριστάνει τον ήρωα και τον μάγκα στο facebooκ και στο Twitter.

Ολίγιστοι πολιτικοί.

Ολίγιστος λαός πάνω στον οποίο κάνουν πάρτι όλοι οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ της ιστορίας, Αλβανοί και Σκοπιανοί, ενώ οι Τούρκοι μας χλευάζουν καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας.
ΥΣ
Αυτός ο μετεωρίτης που θα έπεφτε στην Ελλάδα καθυστερεί αλλά η πορεία του είναι μη αναστρέψιμη.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-