GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Β.Ορμπάν ευχαριστεί με επιστολή του τη Χρυσή Αυγή για την υποστήριξη στην ψηφοφορία στο ΕΚ

- O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ευχαρίστησε επίσημα το ελληνικό κόμμα 'Χρυσή Αυγή' για την υποστήριξή του...

-




O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ευχαρίστησε επίσημα το ελληνικό κόμμα 'Χρυσή Αυγή' για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του προηγούμενου μήνα σχετικά με την ενεργοποίηση του άρθρου 7 κατά της Ουγγαρίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου", σύμφωνα με υπογεγραμμένη επιστολή που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δίκτυο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Euractiv.

Σύμφωνα με την επιστολή που αποκάλυψε ο Euractiv, ο Β.Ορμπάν αναφέρει: "θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή σας κατά την ψηφοφορία επί της έκθεσης σχετικά με την κατάσταση στην Ουγγαρία [...] Πιστεύω ότι η έκθεση είναι ετυμηγορία εναντίον της Ουγγαρίας και του ουγγρικού λαού".

"Εκτιμώ την υποστήριξη που έχετε δείξει στην εθνική κυριαρχία και αλληλεγγύη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Μπορώ να σας εξασφαλίσω ότι, ανεξάρτητα από τις επαίσχυντες επιθέσεις των δυνάμεων υπέρ της μετανάστευσης, δεν θα ενδώσουμε σε εκβιασμούς ", πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, αναφέρει ο Euractiv.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




real.gr