GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αγιος Δημήτριος: Λαμπρή λιτανεία στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Με τη δέουσα τιμή και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Πολιούχου της Θεσσαλον...

-


ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Με τη δέουσα τιμή και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.
Μετά τον Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, στρατιωτικά οχήματα μετέφεραν, τα Λείψανα του Αγίου καθώς και την Ιερά Εικόνα του Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου και την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του «Όρους των Ελαίων» γύρω από το Ναό.

Η πομπή διήλθε από τις οδούς, Αγίου Δημητρίου στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πλάτωνος, Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου, Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου και σε όλο το μήκος της οδού Πελοποννήσου.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο με τον όρθρο και τον πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου ενώ στις 11 θα ακολουθήσει δοξολογία για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.


-
-

-






-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-
vimaorthodoxias.gr