GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σούρλας: Με προβληματίζει η αιτία της ένοπλης συμπλοκής με θύμα τον ομογενή μας -ΒΙΝΤΕΟ

- "Είχε αναλάβει τον σημαιοστολισμό με δική του θέληση στο χωριό Βουλιαράτες και λέγεται ότι θέλησαν να κατεβάσουν μία σ...

-




"Είχε αναλάβει τον σημαιοστολισμό με δική του θέληση στο χωριό Βουλιαράτες και λέγεται ότι θέλησαν να κατεβάσουν μία σημαία.
Αν αυτό πραγματικά συνέβη, εμένα με προβληματίζει ιδιαίτερα",δήλωσε στον ANT1 ο πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών πεσόντων του 1940 Γιώργος Σούρλας, ο οποίος βρισκόταν στο χωριό Βουλιαράτες όπου 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών της Αλβανίας.

"Είδα μία κινητικότητα περίεργη από αστυνομικούς, ΕΚΑΜ με αυτοκίνητα με τα σκοτεινά τζάμια, ένα ελικόπτερο να υπερίπταται.
Πίστεψα ότι πήραν κάποια μέτρα ασφαλείας για τη δική μας παρουσία που ήταν πολύ έντονη αυτή τη φορά.
Επειδή υπήρχε η υπουργός Πολιτισμού, οι πρέσβεις, ανώτατοι αξιωματικοί αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα...ήρθαν δυνάμεις για να συλλάβουν τον Βορειοηπειρώτη", τόνισε ο κ. Σούρλας.

"Ακούσαμε πυροβολισμούς.. Από ό,τι μου είπαν οι κάτοικοι του χωριού, ετράπη σε φυγή, ανέβηκε βορειότερα του χωριού",πρόσθεσε.
Ωστόσο, επισήμανε ότι "πέρυσι, που ήμουν στο χωριό Βουλιαράτες είχε ένα πανό 15 μέτρων επί 4 μέτρα που έγραφε "Βόρεια Ήπειρος γη Ελληνική".
Όμως τότε, κανένας Αλβανός αστυνομικός δεν είχε απαιτήσει από τους διοργανωτές των εκδηλώσεων να κατεβάσει τη σημαία.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-