GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Διαδήλωση στην Κύπρο για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων: «Οχι στην χρηματοδότηση του ψευδοκράτους και της τουρκικής κατοχής»

- Ελληνοκύπριοι απ’ όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκδήλωση διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερ...

-


Ελληνοκύπριοι απ’ όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκδήλωση διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερύνειας, κοντά στην Αμμόχωστο, με αίτημα να μην ανοίξει για διελεύσεις το οδόφραγμα.
Παράλληλα ζητούν κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων υποστηρίζοντας ότι με τις διελεύσεις Ελληνοκυπρίων και τουριστών στα κατεχόμενα χρηματοδοτείται το ψευδοκράτος και η τουρκική κατοχή. 
Ο Δήμος Αγίας Νάπας που βρίσκεται κοντά στην Αμμόχωστο έχει ταχθεί κατά του ανοίγματος του οδοφράγματος, θεωρώντας πως η διάνοιξει θα πλήξει τουριστικά την περιοχή.
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθούν και μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητήσουν και το θέμα της διάνοιξης νέων οδοφραγμάτων.
Στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Κερύνεια μετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων. 
Στην εκδήλωση παρίσταται και ο Σπύρος Σολωμού, πατέρας του Σολωμού Σολωμού που είχε δολοφονηθεί από τους Τούρκους τον Αύγουστο του 1996 στο οδόφραγμα της Δερύνειας, επιχειρώντας να κατεβάσει τη τουρκική σημαία.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-