GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 60% ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ.

- Αυτό προκύπτει από χιλιάδες περιπτώσεις, στρατιωτικού και εμπορικού πολέμου. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε μια από τις δεκάδε...

-


Αυτό προκύπτει από χιλιάδες περιπτώσεις, στρατιωτικού και εμπορικού πολέμου.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε μια από τις δεκάδες ομάδες της Κινεζικής κυβέρνησης που ασχολείται με την καθημερινή και σε 24ωρη βάση υποκλοπή στρατιωτικών και εμπορικών πληροφοριών ξένων κρατών, κυρίως της Δύσης αλλά όχι μόνο, και της Ιαπωνίας, και της Ινδίας και της Αυστραλίας κ.α.
Η φωτογραφία είναι original και όχι μαϊμού, από ένα κέντρο υποκλοπής και επεξεργασίας πληροφοριών κάπου, έξω στο Πεκίνο. 
Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε μια Αμερικανική εταιρεία κατασκευής κάθε είδους υπολογιστών για εταιρική χρήση, την Super Micro Computer Inc που ιδρύθηκε το 1993 στην κοιλάδα του πυριτίου ( Silicon Valley ) στον κόλπο της Καλιφόρνιας.

-
Η συγκεκριμένη εταιρεία όπως και πολλές άλλες κατασκευάζουν εξαρτήματα για τους υπολογιστές τους στην Κίνα μέσω υπερεργολάβων που συνήθως είναι Κορεάτικες εταιρείες με εργοστάσια στην Κίνα.
Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τις διευθύνσεις των θυγατρικών της Αμερικανικής εταιρείας στην Κίνα.
Στην τρίτη και τέταρτη φωτογραφία βλέπετε μια μητρική υπολογιστή και μια διαφήμιση από μητρικές υπολογιστών της συγκεκριμένης εταιρείας.


-

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ..

Η συγκεκριμένη μητρική της τρίτης φωτογραφίας είναι μια από αυτές που κατασκευάζονται στην Κίνα για λογαριασμό της Αμερικανικής εταιρείας.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πελάτες και τροφοδοτεί με υπολογιστές αλλά και με μητρικές τεράστιες εταιρείες των ΗΠΑ, όπως η Apple και η Amazon.
Η συγκεκριμένη μητρική της φωτογραφίας αλλά και δεκάδες άλλες βρέθηκαν από την υπηρεσία Εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, πριν από λίγες ημέρες "μολυσμένες" με ειδικό "υλικό" που συνδέεται άμεσα με την παραπάνω ομάδα των Κινέζων της φωτογραφίας νούμερο 1.
Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα άλλο, τα γράψαμε όλα.
Το συγκεκριμένο άρθρο που γράψαμε τώρα είναι για να καταδείξουμε πως η τεχνολογία έχει χίλια καλά αλλά και πολλά άσχημα και το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο πλανήτη, όταν στην Ελλάδα η υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος είναι απασχολημένη να παρακολουθεί τον Λαφαζάνη μη τυχόν και ακυρώσει κάποιον πλειστηριασμό της κυβέρνησης που θα τους καταργούσε.
ΥΣ
Στις αναρτήσεις μας χρησιμοποιούμε όσο τον δυνατόν πιο απλοϊκή γλώσσα, χωρίς εξειδικευμένη ορολογία ώστε να είναι κατανοητές από τον μέσο όρο των αναγνωστών.
Όσοι έχουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε διάφορα ζητήματα επί των αναρτήσεων θα μας "συγχωρέσουν" για το παράπτωμα αυτό.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 

-