GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γελά ο πλανήτης - Ο Ερντογάν αφού αποχώρησε ενώ μιλούσε ο Τραμπ πήγε και του την «έστησε» στον διάδρομο (φωτο)

- Γελά ο πλανήτης με τα καμώματα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον ΟΗΕ. Ενώ προηγουμένως αποχώρησε επιδεικτικά από τη Γενική Συνέλευση ...

-
Γελά ο πλανήτης με τα καμώματα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον ΟΗΕ.
Ενώ προηγουμένως αποχώρησε επιδεικτικά από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν και μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας έτσι μπροστά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα τη δυσφορία του, εξαιτίας της άρνησης του Αμερικανού προέδρου να πραγματοποιήσει διμερή επίσημη συνάντηση μαζί του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, στη συνέχεια του την… έστησε στον διάδρομο για να τον χαιρετήσει εκεί.




Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ακριβώς που αποσκοπεί αυτή η… χαοτική «διπλωματία» του τσάμπα μάγκα της κωνσταντινουπολίτικης φαβέλας, που μπροστά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα εμφανίζεται να περιφρονεί τις ΗΠΑ και μετά τρέχει στους διαδρόμους για… «τυχαίες» διμερείς συναντήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά τα καμώματα φανερώνουν την αμηχανία και νευρικότητα των Τούρκων, που ενώ κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι τους έχουν κηρύξει οικονομικό πόλεμο, μετά ως κουτοπόνηροι ανατολίτες τη «στήνουν» στους διαδρόμους για να κάνουν δημόσιες σχέσεις της συμφοράς.

Απίθανος ο Αμερικανός πρόεδρος, μόλις βρέθηκε απέναντι στον Ερντογάν του έριξε ένα βλέμμα απαξίωσης και «καπάκι» φώναξε τη Μελάνια να της τον δείξει.

Την ίδια ώρα τουρκικά τρολ, της ακολουθίας Ερντογάν, φωτογράφιζαν μανιωδώς τη… διαδρομίστικη συνάντηση για να την αναρτήσουν στο Twitter.

Η αξιοπρέπεια του Ερντογάν είναι ανύπαρκτη όπως και η δήθεν υπερδύναμή του.

Θα μπορούσε άραγε κανείς να φανταστεί ότι υπάρχει άλλος ηγέτης που θα συμπεριφερόταν κατά αυτό τον τρόπο, ας πούμε ο πρόεδρος του Ιράν ή της Ρωσίας; Όχι φυσικά.

Μόνο ένας εντελώς αναξιοπρεπής ταπεινής καταγωγής ισλαμιστής λουστράκος, όπως ο Ερντογάν, είναι ικανός για τέτοιες απρέπειες.

Να το παίζει τζάμπα μάγκας μέσα στην ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και μετά να ξεροσταλιάζει στους διαδρόμους για μια χειραψία και αυτή μισή.

Το βλέμμα του Τραμπ, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανάρτησαν τα τουρκικά τρολ, πραγματικά «σκοτώνει»:


-
«Μελάνια, έλα να δεις έναν σουλτάνο…»

-
«Με βλέπεις πώς σε βλέπω Έρντι;»

-
«Λοιπόν, είχες τα 30 δευτερόλεπτά σου, άντε τράβα να δεις τον Τσίπρα, έχουμε και δουλειές να κάνουμε»

Εννοείται ότι οι διάλογοι στις λεζάντες είναι φανταστικοί. Θα μπορούσαν όμως και να μην είναι…

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-
tribune.gr