GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

- ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ  - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Από τα διάσπαρτα δεδομένα, από την ιστορική, γεωστρατηγική εμπειρία, από την λεπτ...

-



ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ  - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018


Από τα διάσπαρτα δεδομένα, από την ιστορική, γεωστρατηγική εμπειρία, από την λεπτομερή μελέτη των Αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών και από την νοητική διαστροφή που χαρακτηρίζει τουλάχιστον  αυτής της δεξαμενής σκέψης ( Think tank ) θα επιχειρήσω να περιγράψω ένα σενάριο που όσο κι αν παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας κατά το δικό μου διαστροφικό μυαλό είναι μια εναλλακτική λύση που ίσως έχουν σκαρφιστεί οι Αμερικανοί, μόνο αυτοί...και έχουν βάλει όλους τους άλλους να δουλεύουν γι'αυτους χωρίς να το γνωρίζουν.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Υπογράφηκε Προσύμφωνο με τα Σκόπια.

Για να τεθεί σε ισχύ θα πρέπει τουλάχιστον να επικυρωθεί από το κοινοβούλιο των Σκοπίων, να την υπογράψει ο πρόεδρος των Σκοπίων, να επιστρέψει πάλι στο κοινοβούλιο για δεύτερη επικύρωση γιατί ο Ιβάνοφ δεν θα την υπογράψει, μετά να γίνει δημοψήφισμα και συνταγματική αναθεώρηση με τα 2/3 της Σκοπιανής Βουλής και με το εθνικιστικό κόμμα στην αντιπολίτευση να μη δέχεται καμία συμφωνία που αλλάζει τα υφιστάμενα δεδομένα στα Σκόπια.
Αφού γίνουν όλα αυτά η Ελληνική βουλή θα πρέπει να επικυρώσει το Προσύμφωνο που έγινε στις Πρέσπες ώστε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Όλα αυτά μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 το αργότερο.

Στο ενδιάμεσο διάστημα, τώρα σε λίγες ημέρες, η Ελλάδα θα στείλει μια επιστολή στο ΝΑΤΟ στην οποία θα αναφέρει πως δέχεται την υποψηφιότητα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 11-12 Ιουλίου 2018
Η επιστολή αυτή αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ( επικύρωση από τα δύο κοινοβούλια και συνταγματική αναθεώρηση ) θα πρέπει να αναφέρεται με το υφιστάμενο όνομα FYROM και όχι με το Βόρεια Μακεδονία.
Εδώ αρχίζει το διαστροφικό μυαλό μου να οργιάζει.
Τα Σκόπια θα γίνουν προσωρινό μέλος του ΝΑΤΟ με το όνομα FYROM μέχρι να ολοκληρωθεί η επικύρωση της συμφωνίας.
Άρα μέχρι εκείνη την στιγμή οι ΗΠΑ έχουν πετύχει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το ΟΚ της Ελληνικής κυβέρνησης και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της επικύρωσης της συμφωνίας.

Και θέτω το ερώτημα ??

Θα επικυρωθεί η συμφωνία, εκατέρωθεν των κοινοβουλίων σε Σκόπια και Ελλάδα, κι αν δεν επικυρωθεί τι θα συμβεί ?

Και απαντώ...

Είτε επικυρωθεί, είτε όχι τα Σκόπια, είτε ως FYROM, είτε ως Βόρεια Μακεδονία θα έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

Μετά θα πρέπει να μπουν τα Σκόπια και στην ΕΕ ως δορυφόρος της Γερμανίας.

Και θέτω δεύτερο ερώτημα.

Θα δεχτούν οι ΗΠΑ να μπούν τα Σκόπια στην ΕΕ και να γίνουν και επίσημα δορυφόρος της Γερμανίας ?

Και απαντώ...

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθούν οι ΗΠΑ κάτι τέτοιο γιατί γνωρίζουν τα σχέδια των Γερμανών για έξοδο στο Αιγαίο μέσα από τον Δούναβη, Άξιο και Θεσσαλονίκη.
Κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει την Γερμανία κατά 40% σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, ενεργειακά και γεωστρατηγικά και αυτό θα είναι εις βάρος των ΗΠΑ 100%

Άρα τι θα συμβεί ??

Και απαντώ...

Τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και έτσι οι ΗΠΑ θα τσιμεντάρουν τα νότια Βαλκάνια αφού όλα τα κράτη της περιοχής θα είναι στο ΝΑΤΟ ( Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ελλάδα )

Δεύτερο Ρουά ΜΑΤ των ΗΠΑ.

Και μετά τι θα γίνει με την είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ και το σχέδιο των Γερμανών ???

Και απαντώ...

Μετά θα έχουμε καθυστέρηση...στον αγώνα που θα είναι μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια κι από την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Με διάφορες δικαιολογίες τα Σκόπια ή δεν θα μπουν στην ΕΕ ή θα περάσουν παρά πολλά χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο και αν...
Ήδη η Γαλλία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Δανία και άλλα κράτη αρνούνται έστω και χαλαρά την διεύρυνση της ΕΕ γενικά και στα Ανατολικά ειδικά αν πρώτα δεν λυθούν σημαντικά προβλήματα εντός της ΕΕ με τα υφιστάμενα κράτη μέλη ( εσωτερικά μεγάλα προβλήματα )
Επίσης η Γαλλία είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεχθεί τα Σκόπια στην ΕΕ αφού και αυτή γνωρίζει πως αυτό θα αναβαθμίσει την Γερμανία κατά 40% και εις βάρος των συμφερόντων της Γαλλίας.

Εδώ συνδέονται τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, ταυτίζονται κατά της Γερμανίας.

Και τι θα γίνει με την συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Ζάεφ ??

Απαντώ...

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μη ολοκληρωθεί η διαδικασία από την πλευρά των Σκοπίων για λόγους που εξυπηρετούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ και να επιστρέψουμε στο προ της συμφωνίας καθεστώς αλλά με τα Σκόπια να έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με αυτό το σατανικό σχέδιο των ΗΠΑ.
Αν αυτό το σενάριο βγεί αληθινό τότε μπορεί να γλιτώσουμε τον μελλοντικό διαμελισμό της χώρας και να αποτραπεί η υφαρπαγή της Μακεδονίας γιατί αυτό εξυπηρετεί πρωτίστως τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ και δευτερευόντως αυτά της Γαλλίας.
Έτσι και τα σχέδια των Εθνομηδενιστών θα μείνουν στα χαρτιά και αυτοί θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με μια ταμπέλα που θα γράφει:

"Προσκυνημένοι Εθνομηδενιστές"

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο που κάνει το μυαλό μου που στηρίζεται στην επικύρωση της συμφωνίας από τα Σκόπια και τι θα συμβεί μετά, αλλά αυτό θα το αναλύσω σε άλλη ανάρτηση.

Νοητικές Ραδιουργίες...

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"