GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου – Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου! – Ποιος ο λόγος τότε της ΕΔΕ κατά των αστυνομικών;

- Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Δεν πέθανε από τα χτυπήματα - Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου λένε...

-



Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους;
Δεν πέθανε από τα χτυπήματα - Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου λένε οι ιατροδικαστές

Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή. 
Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.
Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ετσι, ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου. 

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής, από τι πέθανε; Από υπερβολική χρήση ναρκωτικών;
Εάν ναι, τότε θα πρέπει άμεσα να πέσουν οι κατηγορίες κατά του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Όπως θα πρέπει άμεσα να σταματήσει και η ΕΔΕ κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ποιος ο λόγος να τους κατηγορούν;
Ποιοι θέλουν να χαλάσουν την εικόνα των απλών αστυνομικών;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-