GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ - ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΖΑΕΦ : Δεν πάμε σε εκλογές - Η Βουλή έχει τον λόγο για την Συμφωνία των Πρεσπών - ΒΙΝΤΕΟ

- «Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από όλους, οι ψηφοφόροι ψήφισαν με αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Αυτοί που συμμετέχουν είναι αυτ...

-



«Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από όλους, οι ψηφοφόροι ψήφισαν με αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Αυτοί που συμμετέχουν είναι αυτοί που αποφασίζουν και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Ζόραν Ζάεφ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών.
«Παρά την αποχή που κήρυξε η αντιπολίτευση εγώ σε σέβομαι την απόφαση των πολιτών να μην συμμετέχουν», σημείωσε ο Πρωθυπουργός της γείτονος, τονίζοντας ότι η χώρα δεν θα πάει σε εκλογές και υπογραμμίζοντας ότι οι επόμενες αποφάσεις θα παρθούν εντός της Βουλής. 

«Η Συμφωνία των Πρεσπών θα πάει στην Βουλή της πΓΔΜ για να εγκριθεί.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές.
Μέχρι τότε θα συνεχίσω να ηγούμαι της χώρας προκειμένου να μπούμε σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ», σημείωσε, προσπαθώντας να αφήσει πίσω τις αρνητικές εντυπώσεις απο το γύρισμα της πλάτης των Σκοπιανών στο κρίσιμο δημοψήφισμα.
Στο μεταξύ, το εθνικιστικό κόμμα της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για σημαντικές παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας σε διάφορα εκλογικά κέντρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε κάποια εκλογικά κέντρα καταμετρήθηκαν 500 ψηφοφόροι σε δύο ώρες, που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεπάγεται ένας ψηφοφόρος κάθε 14 δευτερόλεπτα.

Πηγή: ant1news.gr

Δείτε το βίντεο από το «Ε»:

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-