GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βόμβα Ζεεχόφερ: Η μετανάστευση «μητέρα» όλων των προβλημάτων

- Τη μετανάστευση θεωρεί μητέρα όλων των προβλημάτων ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και αρχηγός των Βαυαρών Χριστιανοκοινων...

-


Τη μετανάστευση θεωρεί μητέρα όλων των προβλημάτων ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και αρχηγός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild.
Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι, τόσο ο κ. Ζεεχόφερ όσο και πολλά στελέχη του CSU, κατά τη διάρκεια κλειστής συνεδρίασης του κόμματος στο Βρανδεμβούργο, άσκησαν κριτική στην Καγκελαρία, για τη διαχείριση της κατάστασης με τη βία της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς.
«Πρώτα απ’ όλα, το Κέμνιτς είναι μια υπόθεση βίαιου εγκλήματος» δήλωσε ο Βαυαρός πολιτικός, αναφερόμενος στη δολοφονία ενός 35χρονου Γερμανού για την οποία θεωρούνται βασικοί ύποπτοι ένας Σύρος και ένας Ιρακινός και πρόσθεσε ότι αυτό το έγκλημα δεν έπαιξε τελικά κανέναν ρόλο στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το θέμα.

«Έχω κατανόηση», είπε ο Ζεεχόφερ «για την αγανάκτηση των πολιτών, αλλά αυτή η αγανάκτηση δεν τους καθιστά ούτε κατά διάνοια ναζί».

Στην ίδια συνάντηση ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της CSU Αλεξάντερ Ντόμπριντ τόνισε ότι το μεταναστευτικό «είναι το θέμα που άλλαξε το πολιτικό τοπίο, δυστυχώς όχι με θετικό τρόπο, αλλά ανθρωπισμός και τάξη πάνε μαζί».


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-