GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

- Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε δύο απ' τα παγκόσμια απολιθώματα του Κομμουνισμού, και μάλιστα σε σχετικά μικρή ηλικία ( αυ...

-



Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε δύο απ' τα παγκόσμια απολιθώματα του Κομμουνισμού, και μάλιστα σε σχετικά μικρή ηλικία ( αυτό δείχνει κάτι επιπλέον )
Ο Τσίπρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ) ανήκει μέσα στους 3-4 πολιτικούς που θαυμάζουν δημόσια τον Μαδούρο.
Οι υπόλοιποι είναι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο αγανακτισμένος με την βίλα στην Ισπανία, ο Γάλλος Μελανσόν που δήλωσε πως ο Τσάβες και ο Μαδούρο είναι πηγή έμπνευσης για όλα τα αριστερά κινήματα, και ο Βρετανός Κόρμπιν που πανηγύριζε την εκλογή Μαδούρο από την κρατική ΕΡΤ της Βενεζουέλας.
Από σήμερα ο Μαδούρο θα βρίσκεται στην Κομμουνιστική Κίνα για να υπογράψει την παράδοση της Βενεζουέλας στους Κινέζους σε μια απελπισμένη προσπάθεια να επιβιώσει πολιτικά.
Για να καταλάβετε σε ποια εγκεφαλική και ιδεολογική κατάσταση βρίσκονται όλοι αυτοί διαβάστε τι δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Μαδούρο όταν τον ρώτησαν για τους χιλιάδες πολίτες που φεύγουν καθημερινά από την Βενεζουέλα προς τα γειτονικά κυρίως κράτη ( οι φωτό είναι στην γέφυρα προς Κολομβία )

-
-
Δήλωσε ο Μαδούρο:
"Βρισκόμαστε στην μετάβαση από τον καιροσκοπικό, χαοτικό και εγκληματικό καπιταλισμό σε μια οικονομία της ισορροπίας.
Θα επανακτήσουμε την πορεία μας προς μια βιώσιμη ανάπτυξη για να δώσουμε στο λαό μας την υπέρτατη ευτυχία"
ΜΑΔΟΥΡΟ 2018
ΥΣ
Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία πως ο Τσίπρας και τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτονται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.
Τσίπρας και Μαδούρο είναι οι μοναδικοί αριστεροί πρωθυπουργοί στον πλανήτη.
Η αναρρίχηση στην εξουσία με ποσοστά που δεν υπερβαίνουν το 30% του συνόλου όσων ψήφισαν άρα επί του συνολικού πληθυσμού πολύ λιγότερα, ( ίσως και 20% με αποχή 40% και αναγωγή ) τους δίνει την ψευδαίσθηση της εκπροσώπησης του λαού συνολικά, ενός λαού που αρέσκονται να τον αναφέρουν σε όλες τις ομιλίες τους, είναι το μέγιστο όπλο προπαγάνδας, το φετίχ τους.
Μια ομάδα παγκόσμιων Κομμουνιστικών απολιθωμάτων που οι 3 από αυτούς έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, ο Χριστόφιας στην Κύπρο το 2008, ο Μαδούρο στην Βενεζουέλα το 2013 και ο Τσίπρας στην Ελλάδα το 2015.
Ο Χριστόφιας έχασε την εξουσία το 2014.
Ο Τσίπρας θα την χάσει σύντομα ( τέλος Οκτωβρίου του 2018 ή τον Μάιο του 2019 )
Ο Μαδούρο που είναι πολύ σκληρός λόγω και Λατινικής Αμερικής θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του μέχρι να πέσει από την εξουσία.
Όλος ο λαός στη δυστυχία και η Αριστερή ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ στα βόρεια και νότια προάστια, με παιδιά στα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια, του εσωτερικού και του εξωτερικού με εκατομμύρια σε καταθέσεις και δεκάδες ακίνητα.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-