GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Διπλωματικό επεισόδιο Κοτζιά – Τσαβούσογλου στη Σμύρνη - ΒΙΝΤΕΟ

- «Εμείς δεν θα δώσουμε ποτέ άδεια να είναι στα εδάφη μας άνθρωποι που εποφθαλμιούν και χαρακτηρίζονται προδότες από την Ελλάδα...

-


«Εμείς δεν θα δώσουμε ποτέ άδεια να είναι στα εδάφη μας άνθρωποι που εποφθαλμιούν και χαρακτηρίζονται προδότες από την Ελλάδα, δεν θα φιλοξενήσουμε ποτέ τους πραξικοπηματίες, τους επίδοξους πραξικοπηματίες, ή τους τρομοκράτες», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Νίκο Κοτζιά, λίγο πριν από τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη. Ο Νίκος Κοτζιάς απάντησε λέγοντας, "εμείς δεν φιλοξενούμε τρομοκράτες".

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποίησε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ιστορικού κτιρίου, στην προκυμαία της Σμύρνης, όπου επέστρεψε έπειτα από χρόνια το Προξενείο της Ελλάδας, μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών.

Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν θετικό, όμως δεν έλειψαν οι ανταλλαγές αιχμών.


-
Επίσης, τη στιγμή των εγκαινίων, πάνω από την προκυμαία της Σμύρνης πέταξαν τουρκικά μαχητικά, σε ιδιαίτερα χαμηλό ύψος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εκκωφαντικού ήχου, τόσο έντονου που διεκόπη η τελετή.

«Ακούω φασαρία», σχολίασε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών και συμπλήρωσε πως «φασαρία κάνουν αυτοί που δεν θέλουν τις συμφωνίες».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή:ant1news.gr