GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες! Ηχητικό

- Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τους δημοσιογράφους Γιάννη Ποντικό και Νίκο Μιχαήλ στ...

-


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τους δημοσιογράφους Γιάννη Ποντικό και Νίκο Μιχαήλ στην ραδιοφωνική συχνότητα του Ionia Plus 89,4Fm που εκπέμπει στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην παρουσία Τσίπρα στην ΔΕΘ, σημειώνοντας πως προχώρησε σε μια ακατάσχετη παροχολογία προς διαχείριση της επερχόμενης εκλογικής ήττας.
Τόνισε πως την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες διαδήλωναν ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και έπεσαν θύματα άγριας καταστολής από δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ.
Επανέλαβε πως στο Μακεδονικό συνετελέσθη προδοσία από τους συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατόπιν εντολών Ευρωπαίων και Αμερικάνων, αφού και από τις αποκαλύψεις των Wikileaks αποδεικνύεται πως αυτή την συμφωνία επεδίωκαν οι Σκοπιανοί από το 2008.

Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης υπογράμμισε πως φταίει η εθνομηδενιστική πολιτική των κυβερνώντων και η προκλητική ανοχή στις ΜΚΟ που αποκομίζουν τεράστια κέρδη από αυτήν την "μπίζνα".
Οι λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου και την ηπειρωτική χώρα, δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τους Έλληνες που μετανάστευσαν στην Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική και προέρχονται από 72 (!) διαφορετικές εθνότητες.
Τα "hot spot" του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετατραπεί σε κοινωνικές ζούγκλες, ενώ και η στάση της ΝΔ είναι υποκριτική, αφού στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε κατά του Ορμπάν που προστατεύει την χώρα του από τις λαθρομεταναστευτικές ροές.

Εν συνεχεία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέλυσε διεξοδικά τις Θέσεις και τις προτάσεις του Εθνικιστικού Κινήματος για έξοδο από την κρίση και την ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας με την δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, με τον λογιστικό έλεγχο και την αναδιάρθρωση του χρέους, την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, την αγροτική ανάπτυξη, την εκβιομηχάνιση και την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων και του πλούσιου ορυκτού πλούτου προς όφελος του Λαού.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως παρά τις κραυγαλέες απαγορεύσεις και τους αποκλεισμούς η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και είναι ξεκάθαρα η τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις, καθώς επιβραβεύεται ο διαρκής Αγώνας των Εθνικιστών για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-sto-radio-ionia-plus-894-hchhtiko#ixzz5RGS9aiaH