GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 83η ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

- Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε σήμερα από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμέ...

-
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε σήμερα από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, η οποία δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ κατά παράβαση των κανόνων της ισονομίας και της πολυφωνίας.
Για μια ακόμη φορά η κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ κήρυξε παράνομη στάση εργασίας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα, ενώ και το ΕΣΡ που έλαβε σχετικό εξώδικο αδράνησε πάλι, επιτρέποντας "προληπτική λογοκρισία" στην ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.




Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στο μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας, στηλιτεύοντας την αστυνομοκρατία και την βίαια στάση των δυνάμεων καταστολής κατά των χιλιάδων διαδηλωτών.
Υπήρχε ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο, ώστε τα ΜΑΤ με αδικαιολόγητη βία και χημικά να εμποδίσουν τον Λαό της Θεσσαλονίκης να βροντοφωνάξει: "Μακεδονία γη Ελληνική"!
Η παρουσία του Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ ήταν θλιβερή και άκρως ενδεικτική της υποταγής της συγκυβέρνησής του στις εντολές των Αμερικάνων για την προδοσία της Μακεδονίας.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις των Wikileaks, όπου επιβεβαιώνεται ότι οι Σκοπιανοί από τo 2008 επιθυμούσαν μια συμφωνία με τους όρους της συμφωνίας των Πρεσπών.
Υπενθύμισε ακόμη τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το όνομα της Μακεδονίας, το οποίο "μετά από 10 χρόνια θα το ΄χουμε ξεχάσει...", υπογραμμίζοντας και τις δηλώσεις του νυν προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, οποίος τόνισε ότι "θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών".
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επανέλαβε πως είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, καθώς και στον Ελληνικό Λαό πως η Χρυσή Αυγή θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στον μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού σημείωσε πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο λαθροδιακίνησης και αλλοίωσης του πληθυσμού πανευρωπαϊκά από τις βρώμικες ΜΚΟ του Σόρος, όπως αποδείχτηκε και από την υπόθεση της ERCI του Πάνου Μωραΐτη.
Οι Εθνικιστές είναι απέναντι σε αυτό το σχέδιο και αγωνίζονται σε όλη την Ευρώπη για να πάρουμε τις Πατρίδες μας πίσω.
Σημείωσε ακόμη πως η Χρυσή Αυγή από το 2016 έχει καταθέσει νόμο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Τέλος, έκανε ειδική μνεία στις λαθρομεταναστευτικές ροές, οι οποίες στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 88%, ενώ στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 81%.
Άρα η πάταξη της λαθρομετανάστευσης είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, την οποία το "συνταγματικό τόξο" δεν διαθέτει.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος, στηλιτεύοντας όλους αυτούς που λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα, αλλά δεν ήρθαν στην συνέντευξη Τύπου για να ρωτήσουν.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέδειξε τις αιτίες καταστροφής της εθνικής οικονομίας με την αποβιομηχάνιση, την είσοδο στην ευρωζώνη, τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου και των Olympic Games 2004, την σφαγή των μικροομολογιούχων για χάρη των τραπεζών, καθώς και το πελατειακό κράτος. 
Σημείωσε πως το αιματηρό καθεστώς των Μνημονίων και της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας επιβλήθηκε όχι για να διασωθεί η Ελλάδα, αλλά οι τράπεζες και το ευρώ, όπως έχει παραδεχθεί ο Τουσκ και διεθνείς οικονομικοί παράγοντες και αναλυτές.

Μέσα στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής βρίσκεται η εγκαθίδρυση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος 20% για τα φυσικά πρόσωπα και 15% για επιχειρήσεις, η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και η εκμετάλλευση του εθνικού ορυκτού πλούτου, η δημιουργία μιας πραγματικά Ελληνικής Τράπεζας προς όφελος του Λαού και η επιστροφή υπό τις κατάλληλες συνθήκες στο εθνικό νόμισμα, μια απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ελεύθερο Έθνος.

Στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπου για τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Θράκη δήλωσε πως θα πρέπει να κλείσει το προξενείο της Κομοτηνής. 
Υπογράμμισε πως παρόλο τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή παραμένει κραταία τρίτη πολιτική δύναμη σε όλες τις έρευνες με εκτίμηση μάλιστα ότι στην επόμενη Βουλή θα κατακτήσει πάνω 24 έδρες.
Τόνισε μάλιστα πως η Χρυσή Αυγή είναι ανοιχτή σε όλον το Λαό, αλλά όχι στους "επαγγελματίες πατριώτες".

Αναφέρθηκε στις εγκληματικές ευθύνες της συγκυβέρνησης για την τραγωδία στο Μάτι, την απόλυτη συνωμοσία σιωπής και τις συκοφαντίες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς και το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πυρόπληκτους.
Σημείωσε πως στην χώρα μας υπάρχει ένας ιδιόμορφος ρατσισμός κατά των Ελλήνων και αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που ήρθαν στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα με δύναμη και πάθος ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας και για την αποκατάσταση της ιστορίας.

Φωτογραφίες:




-
-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-n.-g.-michaloliakou-sthn-83h-deth-trith-11-septembriou-150#ixzz5Qo3aori0