GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Hürriyet: Εξελίξεις στην υπόθεση Μπράνσον μέσα στο Σαββατοκύριακο

- Εξελίξεις προαναγγέλλει η τουρκική εφημερίδα  Hürriyet, τις επόμενες μέρες, στην υπόθεση του Αμερικανού, ευαγγελιστή πάστορα...

-



Εξελίξεις προαναγγέλλει η τουρκική εφημερίδα  Hürriyet, τις επόμενες μέρες, στην υπόθεση του Αμερικανού, ευαγγελιστή πάστορα, Άντριου Μπράνσον, που φαίνεται να αποτελεί αφορμή για το ότι η σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας έχει φτάσει στο ναδίρ.

Σύμφωνα με αρθρογράφο της, που επικαλείται πηγές ασφαλείας της κυβέρνησης, «το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχουμε το νου μας.

Πριν από το χθεσινό αίτημα του δικηγόρου του Μπράνσον υπήρξε μία εξέλιξη.

Ο Τούρκος πρέσβης στις ΗΠΑ, Σερντάρ Κιλίτς, συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, δήλωσε ότι ο Μπόλτον δήλωσε ότι μέχρι να απελευθερωθεί ο Μπράνσον δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας συμβιβασμός.
Και ο Τραμπ έχει θέσει ως πρώτο όρο και έχει δηλώσει ότι θέλει πρώτα να δει τον Μπράνσον να φτάνει στις ΗΠΑ».
Παρά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι «δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο θέμα του Αμερικανού πάστορα από πλευράς τουρκικής κυβέρνησης», ο αρθρογράφος Αμπντουλκαντίρ Σελβί αναφέρει ότι θα υπάρξει εξέλιξη στις επόμενες ημέρες, αλλά, όπως σημειώνει, και να λυθεί το θέμα του Μπράνσον, το πρόβλημα στις σχέσεις με τις ΗΠΑ θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχει πλέον ‘θέμα εμπιστοσύνης’ ανάμεσα στις δύο χώρες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-