GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EKTAKTO - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 25χρονου στο λόφο Φιλοπάππου

- Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των τριών αλλοδαπών που ανήμερα της Παναγίας λήστεψαν στο λόφο Φιλοπάπππου μπροστά στα μάτια της Πορτογα...

-
Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των τριών αλλοδαπών που ανήμερα της Παναγίας λήστεψαν στο λόφο Φιλοπάπππου μπροστά στα μάτια της Πορτογαλίδας φίλης του και έστειλαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή Νίκο Μουστάκα.
Πρόκειται για τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη μιας άγριας συμμορίας ληστών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου οι οποίοι έχουν σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ταυτοποιηθεί από τις αρχές και αναζητούνται.




Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που έχει την «ακτινογραφία» των συμμοριών του κέντρου, δείχνουν αισιόδοξοι καθώς πηγές της Κατεχάκη δηλώνουν στο protothema.gr πως είναι πλέον θέμα χρόνου να πέσουν στα δίχτυα του νόμου.
Αυτό που προβληματίζει ωστόσο τις αρχές είναι το γεγονός πως αν και τους ξέρουν, οι δράστες έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια τους με ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουν φύγει από την Αθήνα και να έχουν «λουφάξει» στην επαρχία μέχρι να βρουν τρόπο να την κοπανήσουν από τη χώρα.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-