GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Η στιγμή που το drone εκρήγνυται ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πάνω από την εκδήλωση, όπου μιλούσε ο Μαδούρο (ΕΙΚΟΝΕΣ& ΒΙΝΤΕΟ)

- Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βενεζουέλα καταγράφει τη στιγμή που ένα drone εκρήγνυται πάνω από στρατιωτ...

-
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βενεζουέλα καταγράφει τη στιγμή που ένα drone εκρήγνυται πάνω από στρατιωτική εκδήλωση στο Καράκας όπου μιλούσε ο Νικολάς Μαδούρο.
Αξιωματούχοι της αριστερής κυβέρνησης της Βενεζουέλας υποστήριξαν ότι αντιφρονούντες χρησιμοποίησαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη M600, το καθένα εκ των οποίων μετέφερε από ένα κιλό C4, ισχυρό στρατιωτικό εκρηκτικό, ικανό να «προκαλέσει ζημιά σε μια ακτίνα περίπου 50 μέτρων» στην επίθεση κατά του προέδρου της χώρας.


Το ένα από τα drone ήταν να εκραγεί πάνω από τον Μαδούρο, ενώ το άλλο ακριβώς μπροστά του, υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών Νέστορ Ρεβερόλ. Αλλά οι ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν με ηλεκτρονικά μέσα να εξουδετερώσουν το ένα από τα drone, ενώ το άλλο συνετρίβη σε πολυκατοικία δύο δρόμους μακριά από το σημείο όπου μιλούσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.


-
Το βίντεο πιστεύεται ότι καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης του πρώτου drone καθώς κατευθυνόταν προς τον Μαδούρο.


-
Μετά την απόπειρα δολοφονίας η κυβέρνηση ξεκίνησε νέο γύρο συλλήψεων πολιτικών αντιφρονούντων. «Έχουμε συλλάβει έξι τρομοκράτες και δολοφόνους. Τις επόμενες ώρες μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Εις βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για μια επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Βαλένσια, δυτικά του Καράκας, την οποία έκαναν περίπου «είκοσι μισθοφόροι» στις 6 Αυγούστου 2017, ενώ ένας άλλος είχε συλληφθεί το 2014 για συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.



-
makeleio.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-