GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΓΙΕ ΒΕΡΟΙΑΣ; Επειδή «γκρίνιαξαν» οι κομμουνιστές; Ντροπή !

- Όπως διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο, πέρασαν περίπου έξη χρόνια, απο την 16η Οκτωβρίου 2012 που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε εγκ...

-


Όπως διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο, πέρασαν περίπου έξη χρόνια, απο την 16η Οκτωβρίου 2012 που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε εγκαινιάσει πανηγυρικά το ‘Βλαχογιάννειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος’ στήν Βέροια. 
Τήν προπερασμένη Πέμπτη όμως (19/07/2018) ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων (Καλπακίδης) ανέστειλε την λειτουργία (!) του Μουσείου, μετά τις «καταγγελίες» του ‘Συνδέσμου φυλακισθέντων και εξορισθέντων αντιστασιακών, 1967 – 1974’ (ΣΦΕΑ), ότι τα εκθέματα του Μουσείου
…υμνούν βασανιστές της Μακρονήσου, συνεργάτες της χούντας και «καθυβρίζουν αγωνιστές» του …’ΕΑΜ-ΕΛΑΣ’ !!!!!!!!!!!!!



-
Ο υποτιθέμενα πατριώτης μητροπολίτης Βεροίας φαίνεται ότι κατατρομοκρατήθηκε από δύο πρόσφατα δημοσιεύματα και της (λίαν φιλοκυβερνητικής) ‘Εφημερίδος των Συντακτών’, αλλά και της («τυφλής» κυβερνητικής) ‘Αυγής’, τα οποία κατηγορούσαν τους υπευθύνους του Μουσείου, ότι «διχάζουν» (!) τους Έλληνες, επειδή με τα εκθέματά τους ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ στους επισκέπτες, πώς το 1946 – 1949 οι κομμουνιστοσυμμορίτες ήθελαν να ΧΑΡΙΣΟΥΝ την Μακεδονία μας στους Σλάβους!

-
Για να γίνει κατανοητό στους πολλούς, πόσο ΠΟΛΥ τρέμουν (δυστυχώς) τους μαρξιστο-διεθνιστές απάτριδες μπολσεβίκους οι μητροπολίτες, τήν ίδια ακριβώς στιγμή που μας βρίζουν διαρκώς όλους εμάς τους πατριώτες και Χριστιανούς, θα παραθέσουμε τα ακόλουθα :
Ορισμένες πατριωτικές ιστοσελίδες έγραψαν πρό ημερών ότι οι φανατισμένοι μπολσεβίκοι παίρνοντας θάρρος απο την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θέλουν να κλείσουν το ‘Βλαχογιάννειο Μουσείο’, για να μήν πληροφορείται ο κόσμος τις (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ!) π ρ ο δ ο σ ί ε ς  που έκαναν οι κομμουνιστές!

-
Τήν προπερασμένη Πέμπτη λοιπόν 19η Ιουλίου, με τις διαδικτυακές αυτές αναρτήσεις ανά χείρας (!) μετέβη στην Μητρόπολη της Βεροίας, ο (καρα-) συριζαίος Διευθυντής Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Ημαθίας Διονύσιος Διαμαντόπουλος, με εντολή του επίσης συριζαίου Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαιδεύσεως Παναγιώτου Ανανιάδη.

-
Ο 73ετής Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων απουσίαζε στο Άγιον Όρος.
Αλλά με την βοήθεια (!) του πρωτοσυγκέλλου έγινε τελικώς δυνατή η επικοινωνία μαζί του, του εκτέθηκαν τα «περιστατικά» (Ποιά περιστατικά τάχα; Του διαδικτύου; ΕΛΕΟΣ!) και η απόφαση για το κλείσιμο του Μουσείου του μητροπολίτου, ήταν …Ά μ ε σ η !!!

-
(ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ» ΑΝΘΡΩΠΟ! 
ΜΟΛΙΣ «ΕΒΗΞΑΝ» ΛΙΓΟ, ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ!!!)

Κατά τά άλλα υπάρχουν ιστοσελίδες χριστιανικού περιεχομένου, που επιμένουν να μας παρουσιάζουν τον Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα, ως …μεγάλο λέει Μακεδονομάχο!

-
Ντροπή, ντροπή, ντροπή και απερίγραπτη κατάντια φοβικών αρχιερέων, στο πρώτο μάλιστα …»βήξιμο» των νεοκομμουνιστών του Τσιπριστάν!

«Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ»


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-