GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μυστήριο στον βυθό: Αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο αντικείμενο εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό - ΒΙΝΤΕΟ

- Ένα παράξενο αντικείμενο εντοπίστηκε στις ακτές της Ελλάδας από το Google Earth και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ακρι...

-


Ένα παράξενο αντικείμενο εντοπίστηκε στις ακτές της Ελλάδας από το Google Earth και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ακριβώς είναι.
Αυτό γράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης που παραθέτουν και το σχετικό βίντεο για του λόγου το αληθές.

Πρόκειται για ένα στρογγυλό αντικείμενο με μικρότερους κύκλους στην περίμετρό του και είναι εμφανές στα ρηχά θα έλεγε κανείς του βυθού της ακτής στη Μηχανιώνα στη Θεσσαλονίκη.

Το «εύρημα», που πολλοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι αρέσκονται σε συνομοσιολογικές θεωρίες εκτιμούν πως είναι ιπτάμενος δίσκος και το ονομάζουν USO (Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχιο Αντικείμενο), εμφανίστηκε αρχικά στην ιστοσελίδα Disclose.tv από ένα χρήστη του Google Earth ο οποίος ισχυρίστηκε πως βάσει των μετρήσεων που έκανε, το αντικείμενο έχει μήκος περίπου 67 μέτρα.

Όπως αναφέρει η huffingtonpost.gr, άλλοι χρήστες του διαδικτύου πιστεύουν πως μπορεί να είναι απλά ένας ηφαιστειακός κρατήρας ή κάποιος παλιός κατεδαφισμένος φάρος.

Όπως και να έχει το επίμαχο αντικείμενο βρίσκεται στα ρηχά και είναι απορίας άξιο πως και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Οι συντεταγμένες που το Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενο εντοπίστηκε είναι: 40°27′4.62″ 22°51′39.78″


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-