GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρέμουν τα συλλαλητήρια για το Ξεπούλημα της Μακεδονίας – Προβοκατόρικο δημοσίευμα ενόψει ΔΕΘ

- Ο τρόμος του Μαξίμου και της υπό κατάρρευσης Κυβέρνησης Τσίπρα για την λαϊκή οργή που έχει προκαλέσει το Ξεπούλημα της Μακεδονίας απ...

-
Ο τρόμος του Μαξίμου και της υπό κατάρρευσης Κυβέρνησης Τσίπρα για την λαϊκή οργή που έχει προκαλέσει το Ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους Τσίπρα- Κοτζιά- Καμμένο αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο σημερινό «εμπρηστικό” (και άκρως προβοκατόρικο) πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών».



Σε ένα ανερμάτιστο και ατεκμηρίωτο ρεπορτάζ ο συντάκτης της… απογευματινής «Αυγής» της

Κουμουνδούρου (υποτίθεται ότι είναι και δημοσιογράφος-ιστορικός ο… μπαγάσας) εμφανίζει ως «ενεργούμενα της Ακροδεξιάς» τους οργισμένους Έλληνες πατριώτες που θα «υποδεχθούν» στις 8 Σεπτεμβρίου όπως ΑΞΙΖΕΙ τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Καμμένο και τους υπόλοιπους κυβερνητικούς παράγοντες που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Μακεδονία .
Παράλληλα σε ένα σχεδόν παραληρηματικό κείμενο που βρίθει αναξιοπιστίας και κυρίως… φαντασιοπληξίας εμπλέκεται η Ακροδεξιά, οι «ξένες δυνάμεις», η Εκκλησία, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μέχρι και ο… Κυριάκος Μητσοτάκης, με το μαζικό συλλαλητήριο της 8ης Σεπτεμβρίου που διοργανώνουν εκατοντάδες φορείς και Ενώσεις από όλο τον πλανήτη.

Προφανώς οι «σύντροφοι» της Κουμουνδούρου έχουν αντιληφθεί πως η κατάσταση στην Βόρειο Ελλάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα «μυρίζει μπαρούτι» και προσπαθούν με τις γνωστές (φαιοκόκκινης έμπνευσης) επικοινωνιακές προβοκάτσιες, να «γυρίσουν το κλίμα».

Είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι…


-
Αφίσα του Τσίπρα με την επιγραφή «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
Την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι είχαν κολλήσει αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» στη Θεσσαλονίκη, λίγες εβδομάδες πριν από την παρουσία του στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, η αφίσα κολλήθηκε σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στο ασανσέρ που οδηγεί σε αυτά στην οδό Εγνατία, σύμφωνα με το seleo.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.


-
lykavitos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-