GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, αν αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας

- Μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και δύο «στροφές» πριν...

-


Μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και δύο «στροφές» πριν τον μεγάλο στόχο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ μέχρι σήμερα.
Για να ακουστεί, όμως, ο ύμνος του Champions League από τα μεγάφωνα της Τούμπας σε ματς ομίλων, ο Δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να αποκλείσει αρχικά τη Σπαρτάκ Μόσχας και εν συνεχεία μία ακόμα ομάδα στα πλέι οφ.

Η ομάδα αυτή θα γίνει γνωστή πριν τα δύο ματς με τους Ρώσους, καθώς η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, όταν και οι ασπρόμαυροι θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προκύψει από τον νικητή είτε του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε είτε του Ντιναμό Κιέβου-Σλάβια Πράγας!
Η σειρά των εδρών θα γίνει γνωστή, επίσης, μέσω της κλήρωσης.

Βεβαίως, θα έλεγε κανείς πως ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στους δευτεραθλητές Ουκρανίας και Τσεχίας φαντάζει ως καλύτερη επιλογή σε σχέση με εκείνο των Πορτογάλων και των Τούρκων, με την υποσημείωση πάντα πως η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε φουλ δράση, μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Αξίζει, πάντως, να τονιστεί πως μέχρι και την περασμένη σεζόν η UEFA απέφευγε να τίθενται αντιμέτωπες ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Έτσι, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ουσιαστικά... ορισμός αντιπάλου για τον ΠΑΟΚ ή τη Σπαρτάκ Μόσχας με Μπενφίκα η Φενέρ!
Ωστόσο, για την ώρα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση επί του θέματος.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: filathlos.gr