GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιώργος Αδαλής : Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας είναι Αθεος! Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι Μουσουλμάνος

- George Adalis B Oι νταλαβερτζήδες του Τσίπρα και του Καμμένου κατεδάφισαν Χριστιανικό ναό στον Βοτανικό (Ιερά οδός 144), ...

-



Oι νταλαβερτζήδες του Τσίπρα και του Καμμένου κατεδάφισαν Χριστιανικό ναό στον Βοτανικό (Ιερά οδός 144), για να χτίσουν μουσουλμανικό Τζαμί!
Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας είναι Αθεος! 
Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα ότι είναι Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα και μάλιστα Σουνίτης μεγαλωμένος με το Κοράνι και τον Ισλαμικό Φονταμενταλισμό.
Κι επιχειρεί να σύρει την Ελλάδα σε ένα νέο πόλεμο στα Βαλκάνια μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, παρέα με τον χρηματοδότη της Αριστεράς, τον Καρά Πασά, Ερντογάν! Πόλεμο που θα ξεκινήσει από τα Σκόπια και θα σαρώσει ολάκερη τη Χερσόνησο!

Ως Χριστιανός Ορθόδοξος έχω προσβληθεί βάναυσα από τη νέα επίθεση των Τσιπροκαμμένων και πιο βάναυσα από την στάση του Ιερώνυμου.

Δεν έχω «επιτεθεί» ποτέ σε Αθεο, σε 12θεο, ή σε άνθρωπο που έχει διαφορετική Πίστη από μένα! Προφανώς όμως ο Τσίπρας και ο Καημμένος ξεχάσανε ότι σε τούτη εδώ τη χώρα είμαστε 7 εκατομμύρια. Εκμαυλιστήκανε από τις παλέτες με τα 500ευρα που στέλνει ο Ερντογάν με την Türk Hava Yolları !

Κι όπως εμείς οι Χριστιανοί σώσαμε την Ελλάδα, το 1821, το 1922, το 1945 έτσι θα την ξανασώσουμε και τώρα!

Κι επειδή πλησιάζει η ώρα, εσείς που θέλετε πολύ να με κράξετε γιατί είμαι Χριστιανός, κάντε λίγο υπομονή!
Θα υπάρχει πάντα μια θέση για σας, ακριβώς πίσω μας, όταν θα βγούμε στους δρόμους να ξανασώσουμε την χώρα! Μην περιμένετε από άλλους να αναλάβουν τέτοια ευθύνη!

Οι υπόλοιποι θα είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ κρυμμένοι… και θα γλεντάνε τα κλεμμένα!

Κι όποιος κατάλαβε …κατάλαβε …


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-