GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε πριν λίγες ώρες έξω από το σπίτι του πάστορα Έντριου Μπράνσον στη Σμύρνη

- Μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε πριν λίγες ώρες έξω από το σπίτι του πάστορα Έντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατείται σε κατ'...

-



Μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε πριν λίγες ώρες έξω από το σπίτι του πάστορα Έντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατείται σε κατ' οίκον περιορισμό, στο σπίτι του στη Σμύρνη.
Σύμφων αμε τουρκικά ΜΜΕ, το μεσημέρι τον επισκέφθηκε στο σπίτι του ο νεομετατεθείς Επιτετραμένος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Jeffrey Hovenier.
Η επίσκεψη έγινε κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και ενώ έχει προηγηθεί επίσκεψη του πρέσβη της Τουρκίας Σερντάρ Κιλίτς στην Ουάσιγκτον και συνάντησή του με τον Σύμβουλο Ασφαλείας του Τραμπ, πρέσβη John Bolton.
Η επίσκεψη του κ Hovenier στο σπίτι του πάστορα, στην οδό Işılay Saygın Sokak, στη συνοικία Αλσαντζάκ της Σμύρνης, κράτησε μια ώρα και ο Αμερικανός διπλωμάτης, εξερχόμενος έκανε την εξής δήλωση:
"Συναντήθηκα με τον πάστορ Μπράνσον και τη γυναίκα του Νορίν.
Οι εκκλήσεις μας για τον πάστορα Μπράνσον και τους άλλους κρατουμένους, που βρίσοται αδίκως στις φυλακές, θα συνεχιστούν".
Σημειώνεται ότι την επίσκεψη την ζήτησε ο Τούρκος πρέσβης, για να μεταφέρει μήνυμα του Ερντογάν για το θέμα του πάστορα.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κ. Σάρα Σάντερς, δήλωσε για το θέμα:
“Μετά από αίτημα του Τούρκου Πρέσβη, ο Πρέσβης κ. John Bolton συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη Σερντάρ Κίλιτς στο Λευκό Οίκο.
Συζήτησαν τη συνεχιζόμενη κράτηση από την Τουρκία του πάστορα Άντριου Μπράνσον και την κατάσταση της σχέσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας ». 
Επίσης, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Καθημερινη, ο αμερικανός πάστορας, που δικάζεται στην Τουρκία με κατηγορίες για τρομοκρατία, προσέφυγε και πάλι σε τουρκικό δικαστήριο ζητώντας να αρθούν η κατ' οίκον κράτηση και η ταξιδιωτική απαγόρευση που του έχουν επιβληθεί, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του στο πρακτορείο Reuters.
Στο έγγραφο της προσφυγής, το οποίο είχε στη διάθεσή του το πρακτορείο Reuters, αναφέρεται πως το δικαστήριο πρέπει να σταματήσει οποιεσδήποτε μη νόμιμες πολιτικές παρεμβάσεις και να άρει τις προβλέψεις δικαστικού ελέγχου που έχουν επιβληθεί στον Άντριου Μπράνσον.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-