GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο απόγονος του θρυλικού "Μαύρου καβαλάρη" συστρατεύεται με τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό και την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.

- Ο απόγονος του θρυλικού "Μαύρου καβαλάρη" συστρατεύεται με τον Στρατηγό Συναδινό και την ΠΑΤΡΙΕ. Ο Δημήτρης Πλαστ...

-



Ο απόγονος του θρυλικού "Μαύρου καβαλάρη" συστρατεύεται με τον Στρατηγό Συναδινό και την ΠΑΤΡΙΕ.
Ο Δημήτρης Πλαστήρας φέρει ένα από τα πιο βαριά ονόματα της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας και η απόφασή του να συμπορευτεί πολιτικά με τον Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο της ΠΑΤΡΙΕ, Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό  οπωσδήποτε προκαλεί αίσθηση.

Ο μηχανολόγος-μηχανικός Δημήτρης Πλαστήρας, συνδέεται με συγγενικούς δεσμούς με τον επικεφαλής του θρυλικού 5/42 Συντάγματος Ευζώνων, αφού ο παππούς του ήταν πρώτος ξάδερφος του γνωστού στρατιωτικού και πολιτικού που διέπρεψε κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας.



Ολόκληρη η οικογένεια, άλλωστε, έχει παράδοση στις Ενοπλες Δυνάμεις, αφού τόσο ο πατέρας του Δημήτρη Πλαστήρα όσο και ο παππούς του υπηρέτησαν ως αξιωματικοί στον Ελληνικό Στρατό.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νομού Αχαΐας, Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου ενώ συμμετείχε δύο φορές στις εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου.

Το 1994 κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και απέσπασε ένα σημαντικό ποσοστό, κάτι που «κέντρισε» τη Ν.Δ. στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998 να του δώσει το χρίσμα.

Καλωσορίζουμε τον κύριο Δημήτριο Πλαστήρα στους κόλπους της ΠΑΤΡΙΕ και του ευχόμαστε καλούς αγώνες.

-

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΤΡΙΕ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


--