GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάρτε το χαμπάρι, η ΑΕΚ γυρίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ – Έλιωσε την Σέλτικ, αγγίζει τους ομίλους (ΒΙΝΤΕΟ)

- H AEK με γκολ των Γκάλο και Λιβάγια νίκησε 2-1 την Σέλτικ και σε συνδυασμό με το 1-1 της Σκωτίας, προκρίθηκε στα πλέι οφ του ...

-



H AEK με γκολ των Γκάλο και Λιβάγια νίκησε 2-1 την Σέλτικ και σε συνδυασμό με το 1-1 της Σκωτίας, προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Βίντι από την Ουγγαρία και έχει τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους Ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς μπήκε φουριόζα και κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γρήγορο γκολ.
Συγκεκριμένα, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χουλτ γύρισε πολύ ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Γκάλο ολομόναχος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι απείλησαν και τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Κλωναρίδη.

Μετά το δεκάλεπτο ωστόσο, η
Σέλτικ ανέβασε στροφές και εκμεταλλευόμενη την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ΑΕΚ, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και περιόρισε την Ένωση στο μισό γήπεδο.
Οι Σκωτσέζοι έφταναν εύκολα στην περιοχή του Μπάρκα και απειλούσαν συνεχώς με σουτ.
Ο Ρόγκιτς και ο Γκρίφιθς έβρισκαν χώρους και δοκίμασαν τις… αντοχές του Μπάρκα, ενώ στο 33’ έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση.
Έπειτα από κούρσα και γύρισμα του Τίρνεϊ από αριστερά, ο Γκρίφιθς πλάσαρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα ξύρισε το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα και έφυγε άουτ!
Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αν και η Σέλτικ απείλησε και πάλι στο 45’ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Χέντρι να φεύγει άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι ιδανικά για την ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 50’ και κόντρα στη ροή του αγώνα έγραψε το 2-0.
Μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Γκάλο από αριστερά και πρώτη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, ο Λιβάγια με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ αυτό πάντως δεν επηρέασε τους Σκωτσέζους, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πιέζουν για το γκολ.

Μάλιστα, έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες όπως την κεφαλιά του Λούσιγκ στο 59’ και το απευθείας φάουλ του Εντσάμ στο 66’, φάσεις στις οποίες αντέδρασε εξαιρετικά ο Μπάρκας και έδιωξε σε κόρνερ.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, καθώς στο 78’ έπειτα από σέντρα του Τίρνεϊ από αριστερά, ο Σινκλέρ πετάγεται αμαρκάριστος στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε, παρά μία απίθανη ευκαιρία που έχασε η Σέλτικ στις καθυστερήσεις και η Ένωση πήρε μία τεράστια πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίντι από την Ουγγαρία.


-

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



sportdog.gr